آخرین اخبار
۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۷

سومین عبور نفتکش چینی از تنگه هرمز پس از تشدید تنش‌ها/ محموله دو میلیون بشکه‌ای در راه آسیا

سومین عبور نفتکش چینی از تنگه هرمز پس از تشدید تنش‌ها  محموله دو میلیون بشکه‌ای در راه آسیا
بازدید:۲۰۸
صد آنلاین | نفتکش بزرگ چینی با دو میلیون بشکه نفت عراق، تلاش برای عبور از تنگه هرمز را آغاز کرد.

به گزارش صد آنلاین ، داده‌های دریافتی از نهادهای ردیابی کشتی‌ها حاکی از آن است که یک نفتکش بزرگ متعلق به چین که در حدود دو میلیون بشکه نفت خام عراق را حمل می‌کند، پس از توقف در نزدیکی جزیره لارک ایران، اکنون در حال حرکت به سمت جنوب از طریق تنگه هرمز است.

 اطلاعات مربوط به کشتیرانی نشان می‌دهد که نفتکش غول‌پیکر چینی با نام «یوان هوا هو» که حامل تقریباً دو میلیون بشکه نفت خام عراق می‌باشد، از ابتدای ماه مارس سال جاری در خلیج فارس توقف کرده بود. این شناور اکنون از کنار جزیره لارک ایران عبور کرده و مسیر جنوبی خود را در تنگه هرمز در پیش گرفته است.

این نفتکش چینی محموله خود که شامل نفت خام متوسط از نوع بصره است را از بندر بصره بارگیری کرده و هم‌اکنون در مسیر حرکت به سوی بازارهای آسیایی قرار دارد. گفته می‌شود این نفتکش متعلق به یکی از واحدهای وابسته به یک شرکت چینی می‌باشد.

بر اساس داده‌های ردیابی موجود، این تلاش برای عبور، سومین مورد ثبت‌شده از زمان تشدید تنش‌های نظامی میان آمریکا و اسرائیل با ایران (از تاریخ ۲۸ فوریه گذشته) محسوب می‌شود که طی آن یک نفتکش چینی موفق به تردد از تنگه هرمز شده است./ایلنا

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها