آخرین اخبار
۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۷

اتهام تازه روسیه به اتحادیه اروپا/ بروکسل خواهان جدایی ایروان از مسکو است

اتهام تازه روسیه به اتحادیه اروپا  بروکسل خواهان جدایی ایروان از مسکو است
بازدید:۱۳۹
صد آنلاین | یک مقام ارشد وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرده است که بروکسل در تلاش است تا روابط مسکو و ایروان را تضعیف کرده و نفوذ خود را بر ارمنستان افزایش دهد.

  به گزارش صد آنلاین ، میخائیل کالوگین، مدیر اداره چهارم کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در وزارت امور خارجه روسیه، امروز این عقیده را ابراز کرد که اتحادیه اروپا به دنبال کمرنگ کردن پیوندهای ارمنستان با مسکو و تقویت حضور خود در این جمهوری قفقاز جنوبی است.

این دیپلمات  تصریح کرد: «اهدافی که اتحادیه اروپا اعلام می‌کند، البته ممکن است ظاهری مثبت داشته باشند، اما در عمل، هدف این مأموریت‌ها کاملاً روشن است: تقویت کنترل اتحادیه اروپا بر زندگی اجتماعی-سیاسی و اقتصاد جمهوری ارمنستان و در نتیجه کمک به جدا شدن این کشور از روسیه.»

کالوگین همچنین اشاره کرد که نمایندگان اروپایی به طور هدفمند در حال شکل‌دهی به تصویری منفی از روسیه هستند و این کشور را به عنوان دشمن استقلال ارمنستان معرفی می‌کنند. این مقام وزارت خارجه افزود که اتحادیه اروپا بدون هیچ پایه و اساسی، مسکو را به حملات ترکیبی و دخالت در امور داخلی ارمنستان متهم می‌کند، در حالی که نقش فعال خود در مسائل داخلی این جمهوری را نادیده می‌گیرد.

وی ادامه داد: «به طور کلی، تلاش اتحادیه اروپا برای هدایت روندهای انتخاباتی در کشورهای دیگر بارها افشا شده است. ما مشاهده می‌کنیم که برخی رسانه‌ها و مقام‌های رسمی ارمنستان نیز به انتشار این پیام‌ها پیوسته‌اند.»

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان، روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور همچنان عضو کامل اتحادیه اقتصادی اوراسیا باقی مانده و در حال حاضر نیازی به برگزاری همه‌پرسی درباره روابط با اتحادیه اروپا یا روابط با روسیه وجود ندارد. به گفته پاشینیان، وی پیشتر این موضوع را در مذاکرات خود با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، مورد بررسی قرار داده است.

نخست‌وزیر ارمنستان افزود که این کشور همزمان عضو جامعه سیاسی اروپا و اتحادیه اقتصادی اوراسیاست، البته این مسئله به معنای آن نیست که ارمنستان قصد دخالت در تحولات جهانی را داشته باشد./تسنیم

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها