آخرین اخبار
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۸

پنتاگون نگران از مصرف بالای تاماهاوک‌/ آلمان هم عقب‌نشینی کرد

پنتاگون نگران از مصرف بالای تاماهاوک‌  آلمان هم عقب‌نشینی کرد
بازدید:۳۶۴
صد آنلاین | صدراعظم آلمان از توقف برنامه استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا در خاک این کشور در پی تنش‌های سیاسی اخیر خبر داد.

به گزارش صد آنلاین ،  «فریدریش مرتس»، صدراعظم آلمان، اعلام کرده است که طرح استقرار موشک‌های دوربرد تاماهاوک ساخت آمریکا در خاک آلمان که پیشتر در دوران ریاست‌جمهوری «جو بایدن» مطرح شده بود دست‌کم برای زمان حال متوقف گردیده است.

این تصمیم در شرایطی اعلام می‌شود که روابط برلین و اشنگتن پس از انتقادهای اخیر مرتس از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، وارد فاز پرتنشی شده است. صدراعظم آلمان پیشتر گفته بود که آمریکا در مذاکرات با ایران «تحقیر» شده است. این اظهارات خشم «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا را برانگیخته و به سردی روابط دو کشور دامن زده است.

در همین حال، روزنامه «واشنگتن پست» گزارش داده که مقام‌های پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) نسبت به میزان بالای مصرف موشک‌های تاماهاوک در جریان جنگ با ایران ابراز نگرانی کرده‌اند. بر اساس این گزارش، ارتش آمریکا تنها در چهار هفته نخست جنگ، بیش از ۸۵۰ فروند موشک کروز تاماهاوک شلیک کرده است.

به نوشته واشنگتن پست، سرعت بالای مصرف این موشک‌ها باعث شده است که در وزارت دفاع آمریکا بحث‌های داخلی درباره افزایش ذخایر و تأمین شمار بیشتری از این تسلیحات آغاز شود./تسنیم

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها