به گزارش صد آنلاین ، آسوشیتدپرس به نقل از منابع مطلع نوشت: علیرغم تهدیدهای پیدرپی رئیسجمهور آمریکا که گفته است «کوبا کشور و هدف بعدی ماست» و همچنین با توجه به این که کشتیهای جنگی آمریکایی که برای شرکت در درگیری با ایران در خاورمیانه مستقر شدهاند، احتمالاً در مسیر بازگشت از نزدیکی این جزیره عبور کرده و سرزده به آنجا نیز سری بزنند، واشنگتن در حال حاضر برنامهای برای انجام عملیات نظامی علیه هاوانا در آینده نزدیک ندارد.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا که درگیر جنگ با ایران شده است، در اظهاراتی مدعی شد که پس از ایران، نوبت به تسویهحساب با کوبا خواهد رسید.
ترامپ با این ادعا که «به وضعیت کوبا رسیدگی خواهیم کرد»، با لحنی تهاجمی و آرمانشهرانه گفت: «کوبا باید به محض دیدن ناو هواپیمابر غولپیکر ما، تسلیم شود.»
میگل دیاز-کانل، رئیسجمهور کوبا نیز تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کشورش را «بیسابقه و خطرناک» توصیف کرد. وی ضمن تأکید بر ایستادگی مردم کوبا در برابر فشارهای اقتصادی و سیاسی دولت ترامپ، بر ادامه حمایت از آرمان فلسطین و مقاومت لبنان تأکید نمود.
رئیسجمهور کوبا گفت: رئیسجمهور آمریکا تهدیدهای خود به تجاوز نظامی علیه کوبا را به سطحی خطرناک و بیسابقه رسانده است.
وی افزود: هیچ متجاوزی، هرچند هم قدرتمند باشد، هرگز شاهد تسلیم شدن کوبا نخواهد بود. بلکه با ملتی روبرو خواهد شد که مصمم است از هر وجب از خاک خود، از حاکمیت و استقلال کشورش دفاع کند./تسنیم