به گزارش صد آنلاین ،ملانشون در مصاحبهای با شبکه فرانسوی LCI تأکید کرد که سخنان او متوجه مقامات کنونی رژیم اسرائیل است و افزود: اسرائیل طرفی است که به دنبال تشدید نظامی در منطقه میگردد و مرتکب جنایت نسلکشی میشود.
ملانشون در ادامه به بازگویی گفتوگویی با یک مقام نظامی سازمان ملل متحد پرداخت و گفت که از او پرسیده است در صورت حمله اسرائیل به لبنان، موضع نیروهای سازمان ملل چه خواهد بود. به گفته ملانشون، پاسخ این مقام این بوده که «دستورهایی برای عقبنشینی صادر شده است.»
نامزد ریاستجمهوری فرانسه به شدت از این موضع انتقاد کرد و خروج نیروهای حافظ صلح را مغایر با هدف اصلی مأموریت آنها دانست.
او بیان داشت که وظیفه این نیروها باید جدا کردن طرفین درگیر باشد، نه عقبنشینی از مناطق بحرانی.
ملانشون در پایان افزود که فرانسه هرگز حمله به سربازان خود را تحمل نخواهد کرد و در چنین شرایطی با قدرت پاسخ خواهد داد./مهر