آخرین اخبار
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۵

رایزنی تلفنی امارات و رژیم صهیونیستی درباره تحولات منطقه و واکنش قاطع ایران در تنگه هرمز

رایزنی تلفنی امارات و رژیم صهیونیستی درباره تحولات منطقه و واکنش قاطع ایران در تنگه هرمز
بازدید:۱۵۸
صد آنلاین | محمد بن زاید و نتانیاهو درباره تحولات منطقه و واکنش قاطع ایران به تجاوزات در تنگه هرمز تلفنی رایزنی کردند.

 به گزارش صد آنلاین ،خبرگزاری امارات از برگزاری یک رایزنی تلفنی میان رئیس امارات و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیرامون آخرین تحولات منطقه خبر داده است.

 خبرگزاری امارات اعلام کرده که محمد بن زاید آل نهیان، رئیس کشور امارات، تماسی تلفنی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، دریافت کرده است.

طرفین در این مکالمه تلفنی درباره تحولات منطقه و نیز واکنش قاطع ایران به اقدامات خصمانه در تنگه هرمز به بحث و تبادل نظر پرداخته‌اند.

گفتنی است کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی پیشتر گزارش داده بود که امارات دیگر قصدی برای پنهان نگه داشتن ماهیت روابط خود با تل‌آویو ندارد، چرا که اکنون آشکارا در مسیر تعمیق اتحاد با این رژیم گام برمی‌دارد.

در این گزارش آمده است که امارات در حال حاضر به نزدیک‌ترین شریک عربی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است.

فایننشال تایمز نیز پیش از این فاش کرده بود که تل‌آویو سامانه‌های تسلیحاتی پیشرفته‌ای را به امارات ارسال کرده است تا در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی به این کشور کمک کند./مهر

تازه‌ها