آخرین اخبار
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۲۹

ناامیدی تحلیلگران از پروژه آزادی ترامپ/ طرحی که ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد

ناامیدی تحلیلگران از پروژه آزادی ترامپ  طرحی که ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد
بازدید:۳۹
صد آنلاین | یک تحلیلگر مسائل بین‌المللی نسبت به طرح ادعایی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز ابراز ناامیدی کرده و کارآمدی آن را زیر سؤال برده است.

 به گزارش صد آنلاین ،  توربیورن سولتفیت، تحلیلگر ارشد شرکت بین‌المللی «وریسک مپل کرافت» تأکید کرد: شرکت‌های کشتیرانی و مؤسسات بیمه باید منتظر بمانند و روند تحولات را از نزدیک رصد کنند. به نظر نمی‌رسد طرحی که ترامپ مطرح کرده، به تنهایی توانایی گشایش تنگه هرمز را داشته باشد.

در همین حال، شرکت کانتینری «هاپاگ لوید» آلمان نیز اعلام کرده است که تردد کشتی‌ها از طریق تنگه هرمز در شرایط فعلی کاملاً غیرممکن است.

گفتنی است، رئیس‌جمهور آمریکا کمتر از ۴۸ ساعت پس از اعلام طرح ادعایی خود درباره تنگه هرمز، آن را به حالت تعلیق درآورد.

ترامپ قصد داشت بدون هماهنگی با جمهوری اسلامی ایران، کشتی‌های مستقر در این آبراه راهبردی را از منطقه عبور دهد، اما با پاسخ قاطع و محکم ایران مواجه شد.

او مدعی شد که طرح موسوم به «پروژه آزادی» که با هدف تسهیل حرکت کشتی‌ها در تنگه هرمز مطرح شده بود، به طور موقت متوقف شده است.

ترامپ در تلاش برای پوشش دادن این شکست، در پیامی نوشت: این تصمیم به دنبال درخواست برخی کشورها از جمله پاکستان و همزمان با ادامه روند مذاکرات با ایران اتخاذ شده است./مهر

تازه‌ها