۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۸

۶ جاسوس آمریکایی صهیونی در خراسان شمالی زمین گیر شدند

۶ جاسوس آمریکایی صهیونی در خراسان شمالی زمین گیر شدند
بازدید:۷۸
صد آنلاین | شش نفر به اتهام جاسوسی برای دشمن در این استان دستگیر شدند؛ ‌این افراد در شرایط جنگی کشور با آمریکا و رژیم صهیونسیتی از طریق شبکه‌های معاند خارج کشور ارتباط‌های مکرر برقرار می‌کردند.

 به گزارش صد آنلاین ، فرمانده انتظامی خراسان شمالی اعلام کرد: شش نفر به اتهام جاسوسی برای دشمن در این استان دستگیر شدند؛ ‌این افراد در شرایط جنگی کشور با آمریکا و رژیم صهیونیستی از طریق شبکه‌های معاند خارج کشور ارتباط‌های مکرر برقرار می‌کردند.

 با این حساب تعداد جاسوس‌های مرتبط با شبکه‌های بیگانه چون ایران اینترنشنال و منو تو که تصاویر مراکز نظامی، امنیتی را ارسال می‌کردند یا با سیاست‌های آنان همراهی می‌کردند به ۲۲ نفر رسید.

 بر اساس مستندات نهادهای امنیتی دستگیر شدگان تماس‌های صوتی متعددی هم با این شبکه‌ها داشتند و حتی سابقه دستگیری در اغتشاشات دی ۱۴۰۴ هم داشته‌اند./تسنیم

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها