آخرین اخبار
۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸

سؤال بزرگ هواداران: این چه ترکیبی بود؟ / انتقاد شدید مراغه‌چیان از ساپینتو و حذف استقلال

سؤال بزرگ هواداران: این چه ترکیبی بود؟   انتقاد شدید مراغه‌چیان از ساپینتو و حذف استقلال
بازدید:۱۸۴
پیشکسوت استقلال با انتقاد از ترکیب و تصمیمات فنی تصریح کرد: سؤال بزرگ همه هواداران این است که این چه ترکیبی بود؟

سعید مراغه‌چیان پیشکسوت تیم فوتبال استقلال، در گفت‌وگویی، درباره حذف آبی‌پوشان مقابل الحسین اردن اظهار داشت: هنوز در شوک این اتفاق هستم و از این حذف ناباورانه قلبم به درد می‌آید. تیمی در حد و اندازه الحسین نباید بتواند استقلال را کنار بزند. ما زمانی با نصف این نفرات نمایندگان عربستان را شکست می‌دادیم، اما امروز نماینده اردن ما را ناکام گذاشته است.

وی ادامه داد: متأسفانه تا زمانی که اصول در کار نباشد حتی اگر هزاران میلیارد هم هزینه شود آسیا برای ما چیزی جز وقت‌تلف‌کردن نخواهد بود. این همه هزینه شد تا با هزار مکافات و تحقیر مقابل الوصل از مرحله گروهی صعود کنیم و بعد خیلی راحت در رفت و برگشت برابر الحسین شکست بخوریم. واقعیت این است که در این ۲ بازی هیچ چیزی از تیم ساپینتو ندیدیم و اگر حرکات انفرادی یاسر آسانی نبود شاید حتی همان اندک موقعیت‌ها هم ایجاد نمی‌شد.

جنپو، یاد و خاطره دیکارمو را زنده کرده!

پیشکسوت استقلال با انتقاد از ترکیب و تصمیمات فنی تصریح کرد: سؤال بزرگ همه هواداران این است که این چه ترکیبی بود؟ چه پلنی وجود داشت که بازیکنان تأثیرگذار روی نیمکت نشستند و در بدترین زمان وارد زمین شدند؟ از طرف دیگر باید پرسید موسی جنپو با نظر چه کسی جذب شد که این‌چنین در جریان بازی سرگردان است؟ به نظر من یاد و خاطره دیکارمو ( بازیکن پرسپولیس که در برزیل کبوترفروش شده بود) زنده شده. این بازیکن حتی تعادل ندارد. نمی‌تواند بدود و پاس‌هایش هم به در و دیوار می‌خورد. در خط حمله نیز در چنین مسابقه‌ای باید به سحرخیزان میدان داده می‌شد نه اینکه به نازون بازی برسد. سحرخیزان می‌توانست جنگندگی و روحیه بیشتری به تیم تزریق کند.

روزبه چشمی دیگر مثل گذشته نیست

مراغه‌چیان درباره عملکرد برخی بازیکنان عنوان کرد: روزبه چشمی کاپیتان باتجربه‌ای است، اما باید بپذیریم که سن او بالا رفته و بازی‌اش سنگین شده است. او دیگر نمی‌تواند وزنه‌ای برای تیم باشد و بهتر است میدان را برای جوان‌ترها باز کند. باید بابت سال‌هایی که برای استقلال زحمت کشید از او تشکر کنیم، اما واقعیت این است که دیگر آن چشمی سابق نیست. حبیب فرعباسی هم دروازه‌بان آینده‌داری است، اما در این بازی تمرکز لازم را نداشت. او دستپاچه بود و روی خروج‌ها ضعف شدیدی نشان داد. به نظر من استفاده از آدان می‌توانست گزینه بهتری باشد.

ساپینتو در ۲ تورنمنت بعدی هم درجا می‌زند

وی تأکید کرد: باز هم افسوس برای هواداران باقی ماند تا شاید مدیران به غیرتشان بربخورد و توضیح دهند چرا با وجود بستن یک تیم به‌اصطلاح درجه‌یک، یک مربی درجه‌دو انتخاب شد. هنوز مشخص نیست در باشگاه چه اتفاقاتی افتاده و چه پول‌هایی جابه‌جا شده که قطعاً در آینده روشن خواهد شد. ساپینتو ابتدا سوپرجام را از دست داد و حالا لیگ قهرمانان آسیا را و با این شرایط در جام حذفی و لیگ برتر هم خوش‌بین نیستم؛ او مربی‌ است که تیمش در بزنگاه‌ها از هم می‌پاشد و به نظرم قهرمانی در این ۲ تورنمنت هم دور از دسترس خواهد بود.

شاگردان ساپینتو تا پایان فصل باید جبران کنند

مراغه‌چیان در پایان درباره دیدار پیش‌روی استقلال مقابل مس رفسنجان در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر خاطرنشان کرد: مس برای بقا می‌جنگد و با انگیزه زیادی مقابل استقلال قرار می‌گیرد، اما استقلال هم در مسیر بحرانی حرکت می‌کند و ۲ شکست اخیر و حذف از آسیا روحیه تیم را پایین آورده است. حتی اگر استقلال در این بازی پیروز شود کار بزرگی انجام نداده و نباید با برد مقابل یک تیم قعرجدولی دچار غرور شوند. هواداران قهرمانی می‌خواهند و بازیکنان و کادرفنی با این دستمزدها باید پاسخگوی تمام انتقادها باشند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها