۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۰

عکسی از تخریب عجیب جاده کرج-چالوس به خاطر سیلاب

عکسی از تخریب عجیب جاده کرج-چالوس به خاطر سیلاب
بازدید:۴۱۳
صد آنلاین | سرپرست فرمانداری کرج از پاکسازی ۱۰ نقطه سیلابی محدوده کرج-چالوس خبر داد و گفت: همچنین وقوع این سیلاب در جاده مذکور حدود ۲۰۰ متر از جاده را تخریب کامل کرده بطوریکه هنوز ۲ تونل کاملا در گل و لای قرار دارد.

به گزارش صد آنلاین ، کاوه حداد پور، سرپرست فرمانداری کرج، امروز«۲۰ خرداد ماه» در جمع اصحاب رسانه، در خصوص شرایط خدمات رسانی و رفع معضل سیلاب در جاده کرج-چالوس، گفت: این جاده که در اثر بروز سیلاب پنجشنبه شب (۱۸ خردادماه) بسته شده همچنان مسدود است و تنها تیم های امدادی می توانند در آن تردد داشته باشند.

 

وی بیان کرد: اکنون ۱۰ نقطه از جاده قدیم کرج – چالوس و پنج تونل از گل و لای توسط دستگاه های امدادی استان البرز پاکسازی شده است.

 

سرپرست فرمانداری ویژه کرج گفت: همچنین وقوع این سیلاب در جاده مذکور حدود ۲۰۰ متر از جاده را تخریب کامل کرده بطوریکه هنوز ۲ تونل کاملا در گل و لای قرار دارد .

 

حدادپور گفت: نیروهای جهادی، امدادی و انتظامی با ایجاد یک راه فرعی در کوه مردم را هدایت کردند.

 

وی اضافه کرد: امداد رسانی به تعدادی از مردم که در کنار خودروهای مانده بودند تا شب گذشته (۱۹ خرداد) ادامه داشت و اکنون تمام مردمی که گرفتار درسیلاب جاده چالوس شده بودند به شهر منتقل شده اند.

 

گفتنی است؛ درپی بارش های رگباری، وقوع سیل، ریزش سنگ و گل ولای پنجشنبه شب (۱۸ خرداد) در جاده کرج - چالوس بیش از یک هزارو ٢٠٠ نفر از خطر سیلاب نجات یافتند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها