سهشنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳
نکات تغذیهای در رابطه با رفلاکس معده/ از مصرف غذاهای حاوی ادویه، غذاهای پرچرب، نعناع و عرق نعنا، سیر و پیاز و میوه و سبزیجات اسیدی مانند پرتقال و کلم که میتواند منجر به تحریک تولید اسید و افزایش رفلاکس معده شود، خودداری کنید.
همچنین مصرف نوشیدنیهای کربناته و حاوی کافئین مثل نوشابهها و قهوه را تا حد امکان کاهش دهید.
حتما به این نکته توجه داشته باشید که از مصرف وعدههای غذایی حجیم قبل از فعالیتهای سنگین، ورزش یا در هنگام استرس خودداری کنید.
همچنین از پوشیدن لباسهای تنگ خودداری کنید.
توصیه میشود در هنگام خواب سر بالاتر از بدن قرار گیرد.
2111