آخرین اخبار
۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱

رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه فردا برگزار می شود ولی ایران حضور ندارد

رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه فردا برگزار می شود ولی ایران حضور ندارد
بازدید:۱۶۵
صد آنلاین |در شرایطی که رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه، جام ایوان یاریگین، از فردا (چهارشنبه) آغاز می‌شود سفارت این کشور از صدور روادید برای کشتی‌گیران ایران خودداری کرد تا نمایندگان ایران حضور در این رقابت‌ها را از دست بدهند.

 به گزارش صد آنلاین ، رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد روسیه، جام ایوان یاریگین، از فردا (چهارشنبه ۸ بهمن) تا ۱۳ بهمن در کراسنویارسک روسیه برگزار می‌شود.

 

در شرایطی که فدراسیون کشتی از یک ماه پیش مراحل اداری دریافت روادید روسیه برای آزادکاران ایران را آغاز کرده بود سفارت روسیه از صدور ویزا برای تیم ایران برای حضور در این رقابت‌ها خودداری کرد.

قرار بود ۱۳ آزادکار ایران به همراه اعضای کادر فنی عازم جام ایوان یاریگین روسیه شوند.

پیش از این نیز سفارت کرواسی از صدور ویزا برای تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی ایران برای حضور در رقابت‌های رنکینگ زاگرب خودداری کرد. این مسابقات نیز از هشت روز دیگر در زاگرب کرواسی آغاز می‌شود./ایسنا

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها