آخرین اخبار
۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲

منفجر شدن رینگ کامیون دو کشته بر جای گذاشت

منفجر شدن رینگ کامیون دو کشته بر جای گذاشت
بازدید:۷۶۸
صد آنلاین | بر اثر بی‌احتیاطی در انجام عملیات جوشکاری بر روی چرخ کامیون در شاهین‌دژ، دو نفر جان خود را از دست دادند. نیروهای امدادی با حضور در صحنه، علت حادثه را فشار ناشی از عدم تخلیه باد لاستیک اعلام کرده و خواستار رعایت پروتکل‌های ایمنی توسط صنوف شدند.

 به گزارش صد آنلاین ، رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهین دژ گفت: حادثه انفجار چرخ کامیون در یک کارگاه جوشکاری موجب فوت ۲ نفر در این شهر شد.

 

امیر اصلانی روز یکشنبه اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر انفجار چرخ کامیون در یک جوشکاری بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: این انفجار به علت جوشکاری رینگ فولادی چرخ کامیون اتفاق افتاده و بر اثر آن راننده ۵۰ ساله و شاگرد جوشکار ۳۴ ساله در صحنه حادثه و بر اثر شدت انفجار فوت شدند.

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شاهین دژ گفت: این حادثه به علت عدم رعایت نکات ایمنی توسط جوشکار و همچنین عدم تخلیه کامل باد لاستیک کامیون قبل از انجام عملیات جوشکاری بوده است.

اصلانی بیان کرد: این سهل‌انگاری منجر به تجمع فشار و در نهایت انفجار چرخ کامیون شد.

وی تاکید کرد: شهروندان برای برخورداری از هرگونه راهنمایی و مشاوره ایمنی با شماره تلفن ۱۲۵ این سازمان در طول شبانه‌روز تماس بگیرند.

هم‌اکنون این سازمان در شاهین‌دژ در قالب یک ایستگاه، ۱۰ نفر پرسنل عملیاتی و با برخورداری از چهار دستگاه خودرو و یک آمبولانس فوت‌بر، عملیات امداد و نجات و اطفای حریق را انجام می‌دهد./ایرنا 

 
پربیننده‌ها پربحث‌ها