آخرین اخبار
۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۴

دستگیری عامل شهادت یکی از ماموران انتظامی همدان در البرز

دستگیری عامل شهادت یکی از ماموران انتظامی همدان در البرز
بازدید:۱۴۲۵
صد آنلاین | فرمانده انتظامی استان همدان از دستگیری قاتل شهید محمد جواد بخشیان از عوامل کلانتری شهرستان همدان در استان البرز خبر داد.

 به گزارش صد آنلاین ، سردار حسین نجفی گفت: با تلاش و همکاری همه جانبه جامعه اطلاعاتی استان این متهم که دارای سوابق کیفری و امنیتی از سال ۱۳۷۹ تا کنون بوده شناسایی و در یک عملیات پلیسی در استان البرز دستگیر شد.

 

وی افزود:متهم بر اساس مستندات موجود و در تحقیقات فنی به ضرب و جرح با سلاح سرد و شهادت شهید بخشیان اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی استان همدان با قدردانی از همکاری و تعامل دستگاه قضایی در استان گفت: پرونده به همراه متهم در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفت.

شهید سرگرد محمد جواد بخشیان از ماموران کلانتری شهرک آیت الله مدنی در جریان ناآرامی ها و اغتشاشات اخیر در میدان جهاد شهر همدان با ضربات چاقو به شهادت رسید./ایرنا

پربیننده‌ها پربحث‌ها