آخرین اخبار
۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹

مامور پلیس در درگیری‌های خرابکارانه بندرعباس به شهادت رسید

مامور پلیس در درگیری‌های خرابکارانه بندرعباس به شهادت رسید
بازدید:۷۰۱
صد آنلاین | شامگاه ۱۸ دی، ستوان سوم میلاد دهقانی، افسر متعهد کلانتری ۱۵ بندرعباس، در درگیری با تروریست‌های مسلح به مقام شهادت نائل آمد. این درگیری در جریان کنترل اقدامات خرابکارانه و تخریب اماکن عمومی رخ داد.

به گزارش صد آنلاین ، سردار علی اکبر جاودان فرمانده نیروی انتظامی هرمزگان، ضمن تایید این خبر، اظهار کرد: ستوان سوم دهقانی در حالی که در حال مقابله با تروریست‌ها بود، بر اثر گلوله یکی از آنها به شهادت رسید.

 

جاودان، با ابراز تسلیت به خانواده این شهید والامقام، افزود: ستوان سوم دهقانی متاهل و دارای یک فرزند دختر است. متولد ۱۲ اسفند ۱۳۶۸ در شهرستان بم استان کرمان، این افسر با فداکاری خود، امنیت و آرامش شهروندان را حفظ کرد.

 در روز شنبه ۲۰ دی، اطلاعات مربوط به مراسم تشییع و خاکسپاری ستوان سوم میلاد دهقانی متعاقباً اعلام خواهد شد./ایسنا

پربیننده‌ها پربحث‌ها