آخرین اخبار
۱۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵

یک منبع عربی از جاسوسی امارات پرده برداشت

یک منبع عربی از جاسوسی امارات پرده برداشت
بازدید:۲۳۳
صد آنلاین | برخی اسناد منتشر شده منسوب به وزارت اطلاعات امارات نشان می‌دهد که این کشور در طول حمله رژیم صهیونیستی به غزه ،برای این رژیم جاسوسی می‌کرد و بنیامین نتانیاهو نیز در تعامل با ابوظبی لحن بسیار دستوری و تحقیرآمیز داشت.

به گزارش صد آنلاین ،اسناد جدید و محرمانه‌ای فاش شده که نشان می‌دهد، امارات در دوره جنگ ۲ ساله غزه، برای رژیم صهیونیستی در غزه و قطر جاسوسی کرده است.

 

اسناد منتشر شده که به سازمان اطلاعات امارات منسوب شده است، نشان می‌دهد، این کشور علیه غزه جاسوسی و دستورات رژیم صهیونیستی را اجرایی کرده است و هسته‌های جاسوسی وابسته به موساد را در کشور قطر مستقر کرد. یکی از اسناد که بسیار محرمانه عنوان شده است در تاریخ هفتم نوامبر ۲۰۲۴ به فرماندهی عالی یگان اطلاعاتی مرکزی امارات ارسال شده است و به مساله همکاری امارات با رژیم صهیونیستی در همین سال پرداخته است.

این اسناد نشان می‌دهد که شیوه تعامل رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با امارات بالا به پایین و دستوری است. در یکی از اسناد رژیم صهیونیستی از امارات خواسته است که سطح فعالیت اطلاعاتی در غزه را بالا ببرد و لحن این درخواست دستوری بوده و خالی از روح همکاری و تعامل مشترک میان دو طرف هم سطح است.

بنیامین نتانیاهو در یکی از دستورات خود از ابوظبی خواسته است که اطلاعات دقیق‌تری به او بدهد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در یکی از نامه های خود به مقامات اماراتی گفته است، شاهد گسترش قابل ملاحظه فعالیت های مورد حمایت حماس هستیم و این امر باعث می شود که اقدامات استثنائی در راستای حمایت از امنیت داخلی و ثبات خود اتخاذ کنیم.

در این نامه آمده است: از شما (امارات) می‌خواهیم که فعالیت اطلاعاتی در داخل قطر را که به اعضای حماس پناه داده است، چند برابر کنید و سطح آمادگی تیم های خود در داخل این کشور را بالا ببرید زیرا زمان کافی نداریم.

نتانیاهو در لحن دستوری خود به امارات اعلام کرد: تعداد نیروهای خود در داخل قطر را پنج برابر کنید. ما برای شما تجهیزات پیشرفته و سه تیم ویژه ارسال کردیم و طی یک ماه نتایج را از شما می خواهیم زیرا قطر حمایت های خود از حماس را افزایش داده است.

در این راستا، کابینه رژیم صهیونیستی اخیرا از موافقت با ایجاد شعبه‌ای از شرکت «کونتراپ تکنولوژی‌های دقیق» (Controp Precision Technologies Ltd) در امارات متحده عربی خبر داد؛ اقدامی که به‌ عنوان نخستین طرح رسمی در حوزه همکاری‌های امنیتی و فناوری میان دو طرف پس از امضای توافقات صلح موسوم به توافق ابراهیم اعلام شده است.

براساس تصمیم کابینه اسرائیل، شرکت جدید با نام Controp (UAE) Limited در منطقه آزاد تجاری «ابوظبی گلوبال مارکت» (ADGM) مستقر شده و مالکیت آن به‌ طور کامل در اختیار شرکت صهیونیستی مادر خواهد بود.

براساس این گزارش، فعالیت این شرکت شامل بازاریابی، فروش، پشتیبانی فنی و تعمیر و نگهداری سامانه‌های پیشرفته نظارت الکترواپتیکال بوده و احتمال تولید برخی تجهیزات در امارات نیز مطرح است.

سرمایه‌گذاری اولیه این پروژه حدود ۳۰ میلیون دلار است که از محل سرمایه شرکت و وام‌های داخلی تأمین می‌شود و یک اسرائیلی مدیریت آن را برعهده خواهد داشت. کنترل این شاخه به صورت کامل در اختیار شرکت اصلی در فلسطین اشغالی خواهد بود.

وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده این طرح تحت نظارت و تأیید کامل نهادهای امنیتی قرار دارد، به طوری که سازوکارهای سخت‌گیرانه‌ای برای جلوگیری از درز اطلاعات حساس امنیتی به طرف‌های خارجی از جمله جداسازی کامل سیستم‌های اطلاعاتی مستقر در امارات از سیستم های موجود در اسرائیل در نظر گرفته شده است.

در توضیح تصمیم برای تأسیس شاخه این شرکت امنیتی در امارات آمده است که این اقدام بخشی از راهبرد توسعه فعالیت‌های بین‌المللی این شرکت در منطقه پس از توافقات ابراهیم است./ایرنا