آخرین اخبار
۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲

پخش‌کننده تصاویر خصوصی در فضای مجازی دستگیر شد

پخش‌کننده تصاویر خصوصی در فضای مجازی دستگیر شد
بازدید:۲۹۶
صد آنلاین | سرهنگ داوود آقا زاده ادامه داد: در پی شکایت شهروند گرمساری مبنی بر انتشار تصاویر وی در یکی از شبکه‌های مجازی موضوع در دستور کار رسیدگی پلیس فتا قرار گرفت.

به گزارش صد آنلاین ،  سرهنگ داوود آقا زاده ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی گرمسار انتشار تصاویر یا فیلم خصوصی دیگران بدون رضایت را مصداق جرم قلمداد کرد و بیان کرد: این اقدام حبس و یا پرداخت جزای نقدی را به همراه دارد.

 

وی ادامه داد: در پی شکایت شهروند گرمساری مبنی بر انتشار تصاویر وی در یکی از شبکه‌های مجازی موضوع در دستور کار رسیدگی پلیس فتا قرار گرفت.

فرمانده انتظامی گرمسار از انجام تحقیقات فنی و بررسی تخصصی خبر داد و ادامه داد: نتیجه تحقیق و تفحص به شناسایی زودهنگام متهم پرونده منتهی شد.

آقا زاده از دستگیری متهم اصلی پرونده طی هماهنگی با مراجع قضائی گرمسار خبر داد و بیان داشت: متهم انگیزه اصلی خود را از ارتکاب جرم خصومت شخصی اعلام کرده است.

وی افزود: شهروندان می‌توانند از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir شکایات خود را مطرح کنند تا موضوع رسیدگی شود.

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها