آخرین اخبار
۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱

ونزوئلا اتحاد انرژی با روسیه را دو برابر می‌کند

ونزوئلا اتحاد انرژی با روسیه را دو برابر می‌کند
بازدید:۱۳۰
دلسی رودریگز، معاون رئیس جمهور ونزوئلا، در تلگرام اعلام کرد که پارلمان این کشور تمدید ۱۵ ساله قراردادهای مشترک تولید نفت این کشور با شرکت‌های روسی را تصویب کرده است، این در حالی است که این کشور آمریکای جنوبی اتحاد استراتژیک خود با روسیه را دو چندان می‌کند

رودریگز گفت، تمدید ۱۵ ساله اکنون به شرکت‌های مشترک ایجاد شده تحت اتحاد استراتژیک انرژی بین دو کشور اجازه می‌دهد تا سال ۲۰۴۱ به فعالیت خود ادامه دهند و افزود که این گامی حیاتی در جهت توسعه انرژی ونزوئلا است.

معاون رئیس جمهور ونزوئلا گفت: «هیچ محاصره نامشروعی نمی‌تواند بر نقاط قوت انرژی ما غلبه کند.»

شرکت نفت دولتی ونزوئلا  (پی دی وی اس آ)

با شرکت روسی (روس زارآبزنفت)

سرمایه‌گذاری مشترک دارد که دو میدان نفتی به نام‌های (پیرجا و بویرون) را در غرب ونزوئلا توسعه می‌دهد.

که متعلق به واحدی از وزارت توسعه اقتصادی روسیه است، در سال ۲۰۲۰ تأسیس شد. پس از آنکه ایالات متحده دو واحد(روس نفت) را به دلیل تجارت نفت ونزوئلا تحریم کرد

(روس زارآبزنفت)دارایی‌های ونزوئلایی غول نفتی دولتی روسیه، (روس نفت)را خریداری کرد.

تقویت اتحاد انرژی ونزوئلا و روسیه با تمدید ۱۵ ساله سرمایه‌گذاری‌های مشترک در حالی صورت می‌گیرد که دو کشور تحت فشار فزاینده ایالات متحده قرار دارند.

دولت ترامپ به تازگی شرکت روسنفت و دومین تولیدکننده بزرگ روسیه، لوک اویل، را تحریم کرده است، در حالی که ناوهای هواپیمابر آمریکایی به کارائیب و نزدیک آب‌های ونزوئلا اعزام شده‌اند.

در روزهای اخیر، ایالات متحده ناو هواپیمابر یو اس اس جرالد آر. فورد، پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر جهان، را به نزدیکی ونزوئلا منتقل کرده است و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اوایل این هفته گفت که اعزام نیروهای آمریکایی به ونزوئلا را رد نمی‌کند.

ساعاتی پس از اظهارات رئیس جمهور، نیکلاس مادورو گفت که او «آماده» مذاکرات رو در رو با نمایندگان دولت ترامپ است.

در همین حال، تحریم‌های ایالات متحده علیه فعالیت‌های جهانی غول‌های نفتی روسیه، روسنفت و لوک اویل، از امروز اجرایی می‌شود و حدود ۴۸ میلیون بشکه نفت خام روسنفت و لوک اویل در نفتکش‌ها باقی مانده است که اکنون باید به دنبال مقاصد جدید باشند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها