0 پسندیدم
آمریکا هشدار داد/ احتمال قطع کمکهای نظامی و مالی به اوکراین در صورت تغییر شرایط
بازدید:۳۱۷
صد آنلاین | سخنگوی دولت آلمان گفت که رئیسجمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، کییر استارمر نخستوزیر بریتانیا و فریدریش مرتس صدر اعظم آلمان، حمایت کامل خود را از اوکراین در مسیر رسیدن به صلحی پایدار و عادلانه اعلام کردند.
به گزارش صد آنلاین ،رهبران آلمان، فرانسه و بریتانیا طی یک تماس تلفنی با رئیسجمهور اوکراین، بر ضرورت حفظ توان دفاعی اوکراین برای حفاظت از حاکمیت این کشور تاکید کردند.
سخنگوی دولت آلمان گفت که رئیسجمهور فرانسه، امانوئل ماکرون، کییر استارمر نخستوزیر بریتانیا و فریدریش مرتس صدر اعظم آلمان، حمایت کامل خود را از اوکراین در مسیر رسیدن به صلحی پایدار و عادلانه اعلام کردند.
همچنین اروپایی ها تلاشهای ایالات متحده برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، به ویژه تعهد به حفظ حاکمیت اوکراین و آمادگی برای ارائه تضمینهای امنیتی قوی به این کشور را مورد استقبال قرار دادند.
پیشتر رویترز به نقل از دو منبع آگاه که نامشان فاش نشده، گزارش داد که ایالات متحده تهدید کرده است که کمکهای خود به اوکراین را قطع خواهد کرد تا این کشور را مجبور به پذیرش چارچوب توافق صلحی کند که با میانجیگری واشنگتن حاصل شده است.
این منابع مدعی هستند که ایالات متحده تهدید کرده است که تامین سلاح و تبادل اطلاعات اطلاعاتی را متوقف خواهد کرد./ایرنا