آخرین اخبار
۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۸

برگزاری نشست شورای هماهنگی تشییع شهدای گمنام در اهواز

بازدید:۲۴۲
سرپرست فرمانداری اهواز در نشست شورای هماهنگی تشییع شهدا با اشاره به برکات معنوی حضور شهدا، بر ضرورت آشنایی هر چه بیشتر نسل امروز با فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.

 نشست شورای هماهنگی برگزاری آیین تشییع پیکر هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس و برنامه‌های ایام فاطمیه امروز در اهواز به ریاست «علی بویری» سرپرست فرمانداری اهواز و با حضور سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان و دیگر اعضا در سالن اجتماعات فرمانداری اهواز برگزار شد.

 

برگزاری نشست شورای هماهنگی تشییع شهدای گمنام در اهواز


«علی بویری» سرپرست فرمانداری اهواز در این نشست با اشاره به برکات معنوی حضور شهدا، بر ضرورت آشنایی هر چه بیشتر نسل امروز با فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد.

وی ضمن قدردانی از تلاش دستگاه‌های اجرایی، خواستار آمادگی کامل مجموعه‌ها برای اجرای مصوبات این جلسه شد و افزود: برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهدای گمنام، مایه خیر و برکت در کار‌ها است. انتظار می‌رود کلیه دستگاه‌ها با نهایت توان و دقت در اجرای مصوبات مشارکت کنند تا هیچ‌گونه ناهماهنگی در روند برگزاری مراسم رخ ندهد.

سرپرست فرمانداری اهواز در ادامه بر ضرورت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: تمام ظرفیت‌های اجرایی باید پای کار باشد و مسئولیت‌ها در کوچک‌ترین جزئیات برنامه از جمله اطلاع‌رسانی، فضاسازی محیطی، تأمین اقلام و استقرار تجهیزات به‌صورت دقیق مکتوب و مصوب شود تا روند اجرا شفاف و قابل پیگیری باشد.

بویری همچنین از تهیه طرح ترافیکی توسط راهنمایی و رانندگی برای خیابان‌های منتهی به محل برگزاری مراسم و اطلاع‌رسانی آن به شهروندان خبر داد.

وی با اشاره به نظارت مستقیم خود بر بخش‌های مرتبط با فرمانداری، ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی حداکثری، این مراسم به بهترین شکل برگزار شده و اثر معنوی آن در دل‌های مردم، به‌ویژه جوانان، جاری شود.

بنا بر گزارش دفاع پرس؛ پیکر مطهر هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس، روز دوشنبه (سوم آذرماه ۱۴۰۴)، همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از چهار راه امام تا حسینیه ثارالله در اهواز تشییع می‌شوند.

انتهای پیام/2111

 
تازه‌ها