آخرین اخبار
۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲

سرقت گاوصندوق ۱۴ میلیاردی خانه توسط پسر خانواده

سرقت  گاوصندوق ۱۴ میلیاردی خانه توسط پسر خانواده
بازدید:۴۱۴
صد آنلاین | پسر ۲۲ ساله‌ ای که با همدستانش گاوصندوق ۱۴ میلیاردی خانه را سرقت کرده بود، پس از سفر به جنوب کشور دستگیر شد و با اعتراف به سرقت، همراه دیگر متهمان تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

 به گزارش صد آنلاین ،چندی قبل مردی میانسال با حضور در کلانتری ۱۲۶ تهرانپارس از سرقت گاوصندوق منزل شخصی‌ اش خبر داد و اعلام کرد که این سرقت توسط پسر ۲۲ ساله‌اش با همکاری چند نفر از دوستان او صورت گرفته است. با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات تخصصی پلیس اداره چهارم آگاهی در این خصوص آغاز شد.

 

با بررسی تصاویر دوربین‌های مدار بسته مشخص شد پسر خانواده به همراه دو دوست جوانش با استفاده از یک دستگاه پژو پارس متعلق به مادر خانواده اقدام به انتقال گاوصندوق از منزل کرده‌اند. در زمان وقوع سرقت، مادر خانواده در منزل حضور نداشته و پدر نیز برای انجام به مسجد رفته بود.

بر اساس یافته‌ های پلیس، یک دختر جوان نیز با این باند همکاری داشته و نقش زاغ‌زن را برعهده داشته است. او با تحت‌نظر گرفتن رفت‌وآمدهای اعضای خانواده، اطلاعات لازم را در اختیار سه سارق قرار می‌داده است. افراد حاضر در محل سرقت از ماسک و پوشش مبدل استفاده کرده بودند.

 

درون گاوصندوق حدود ۱۴ میلیارد تومان طلا، دلار و سکه نگهداری می‌شد. سارقان پس از خارج کردن گاو صندوق، آن را به روستای ده ترکمن در شرق تهران منتقل کرده و پس از برش دادن، اموال موجود را بین خود تقسیم کرده‌اند. بخشی از این اموال در عملیات‌ های بعدی پلیس کشف شده است.

بر اساس اظهارات اولیه، اختلافات خانوادگی بر سر مسائل مالی از انگیزه‌های اصلی ارتکاب این سرقت بوده است.

در ادامه تحقیقات، مأموران موفق شدند پسر خانواده و یکی از همدستانش را در یکی از شهرهای جنوبی کشور شناسایی و دستگیر کنند. دختر همدست این گروه نیز در تهران بازداشت شد. تحقیقات برای دستگیری یکی دیگر از عوامل ادامه دارد.

پسر جوان پس از دستگیری، همراه با همدستانش در برابر بازپرس ویژه سرقت قرار گرفت و لب به اعتراف گشود. او در شرح انگیزه خود گفت:«پدرم فردی با طرز فکر قدیمی است. هر زمان برای تفریح یا سفر از او درخواست پول می‌کردم، مخالفت می‌کرد و می‌گفت باید کار کنم و خودم درآمد داشته باشم. این بحث میان ما بارها تکرار شد و به حدی رسید که تصمیم به انجام این کار گرفتم. با دوستانم هماهنگ کردم و با خودروی مادرم، که در اختیارم بود، دست به سرقت زدیم.»

متهم افزود: «پس از سرقت، اموال را بین خود تقسیم کردیم و برای سفر به جنوب کشور رفتیم اما همان‌جا دستگیر شدیم. از دوست دیگرم که هنوز متواری است، هیچ خبری ندارم.»

با توجه به اظهارات پسرجوان، با دستور بازپرس شریفی وند متهمان این پرونده در اختیار ماموران اداره چهارم آگاهی قرار گرفته و پدر خانواده با تنظیم شکایت رسمی، خواستار پیگیری قضایی و مجازات قانونی پسرش و همدستان او شده است./رکنا

پربیننده‌ها پربحث‌ها