آخرین اخبار
۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۰۶:۲۵

انحراف اتوبوس ۲۳ نفر را راهی بیمارستان کرد

انحراف اتوبوس ۲۳ نفر را راهی بیمارستان کرد
بازدید:۱۷۴
صد آنلاین| مسلم فائق‌نیا، معاون فنی و عملیات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، از وقوع یک سانحه رانندگی برای یک دستگاه اتوبوس در مسیر جاده سبزوار - نیشابور خبر داد.

 به گزارش صد آنلاین ،معاون فنی و عملیات اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: انحراف یک دستگاه اتوبوس و برخورد با تپه خاک در مسیر جاده سبزوار -نیشابور ۲۳ مصدوم برجا گذاشت.

 

 مسلم فائق‌نیا شامگاه چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این حادثه امشب (۲۱ آبان ماه) در حدفاصل جاده سبزوار -نیشابور رخ داد که تیم‌های امدادی اورژانس ۱۱۵ شهرستان های سبزوار و نیشابور بلافاصله پس از اعلام حادثه با چند دستگاه آمبولانس و اتوبوس آمبولانس در محل حاضر شده و عملیات امدادرسانی در حال انجام است.

 

وی اظهار کرد: مصدومان این حادثه پس از ارائه خدمات اولیه در حال انتقال به مراکز درمانی هستند.

۶ بیمارستان، ۳۱ مرکز اورژانس شهری و روستایی با ۵۱ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس و یک بالگرد به حادثه دیدگان و بیماران غرب خراسان رضوی در شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد، خدمات اورژانسی و درمانی ارائه می‌کنند.

سبزوار در ۲۳۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد./ایرنا

 
پربیننده‌ها پربحث‌ها
فاجعه در راه است: چرا نظارت ضعیف بر بیمه‌های آنلاین، جیب شما را هدف گرفته است؟