آخرین اخبار
۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۸

باند فروش کودکان در دام پلیس

باند فروش کودکان در دام پلیس
بازدید:۲۱۹۳
صد آنلاین | کیفرخواست باند ۱۵ نفره کودک ربایی و فروش کودکان و نوزاد در دادسرای امور جنایی تهران صادر شد.

 به گزارش صد آنلاین ، اعضای این باند که بیشترشان در خرید و فروش و معامله کودکان و نوزادان متهم شده‌اند و فقط تعدادی از آنها در کودک‌ربایی مشارکت داشته‌اند به زودی در دادگاه محاکمه خواهند شد.

 

 

 

پاییز پارسال در شروع تحقیقات، زوج افغان که ساکن جنوب تهران بودند با مراجعه به پلیس از ناپدید شدن دختر سه ساله‌شان خبر دادند. آنها گفتند؛ کودک همراه برادرانش در کوچه بازی می‌کرد اما به خانه بازنگشت. اهالی محل جستجو کردند اما اثری از او یافت نشد. پس از تحقیقات اولیه پرونده به دادسرای جنایی تهران ارجاع و تحقیقات زیر نظر بازپرس سالار صنعتگر آغاز شد. ماموران دوربین‌های مداربسته اطراف محل را بررسی کردند و آن موقع بود که تصاویر نشان داد زن و مردی به دختربچه نزدیک شدند، پس از لحظات کوتاهی که به نظر می‌رسد با او صحبت کردند، او را با خود بردند.

ردیابی تصاویر ادامه یافت و مشخص شد زوج وارد خانه‌ای در همان حوالی شدند. به این ترتیب ماموران ساکنان خانه را دستگیر کردند. دو خواهر ساکن آنجا بودند و ابتدا از سرنوشت کودک اظهار بی‌اطلاعی کردند. با وجود شواهد علیه آنها، هر دو بازداشت و تحت بازجویی قرار گرفتند. یکی از خواهران گفت: زوج کودک‌ربا را از قبل می‌شناختیم، آنها پیشنهاد فروش کودک را دادند. ابتدا قبول نکردیم اما به دلیل بدهی پذیرفتیم. بعد هم قرار بود کودک را به شمال ببریم و تحویل خانواده‌ای بدهیم تا سهم‌مان را بگیریم اما پولی ندادند. کودک را به زوجی دادیم که نمی‌توانستند بچه‌دار شوند، انگار قبلا حدود صد میلیون تومان برایش پرداخت کرده بودند.

دو خواهر همچنین در مورد زوجی که کودک را به آنها داده بودند مدعی شدند: بچه خودشان است، اما نمی‌توانند از او نگهداری کنند. با اعتراف دو خواهر، تحقیقات برای دستگیری زوج کودک‌ربا ادامه یافت.

در ادامه مشخص شد مرد در کارخانه نوشابه‌سازی کار می‌کند و همسرش در کارگاه کلاه گیس‌سازی مشغول است. آن دو پس از دستگیری گفتند: یکی از دو خواهر از طریق منشی مطبی با ما تماس گرفت، ما معتاد بودیم و کودک‌ربایی را پذیرفتیم اما منشی زیر حرفش زد. زنی را در شمال می‌شناختیم که در خرید و فروش نوزاد و کودک فعالیت داشت. کودک سه ساله را به او دادیم. همچنین پس از دستگیری دو خواهر، فریبا که به دکتر معروف بود در زندان یکی از شهرهای شمالی کشور شناسایی شد و پس از انتقال به تهران کارآگاهان را به سوی شناسایی دیگر همدستان و اعضای پرونده هدایت کرد. در مراحل مختلف به مرور بر تعداد کودکان ربوده شده توسط باند که بعد هم فروخته شده بودند، افزوده شد و در نهایت تعداد بچه‌ها به ۵ نفر رسید.

پس از آن تحقیقات ادامه یافت و در مراحل پایانی تعداد اعضای باند به ۱۵ نفر رسید. این متهمان که یکی پس از دیگری دستگیر شده بودند بیشترشان با فریبا در ارتباط بودند و در مجموع به فروش پنج کودک و نوزاد اعتراف کردند و یکی از فروش‌ها، کودک سه ساله‌ای بود که ربوده شدنش به کشف اعضای این باند منجر شده بود.

در حال اعضای این باند پس از صدور کیفرخواست در زندان بع سر می‌برند و در انتظار  هستند که در آینده زود محاکمه شوند./اعتماد آنلاین