آخرین اخبار
۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶

رهبری کلاهبرداری میلیاردی از داخل زندان

رهبری کلاهبرداری میلیاردی از داخل زندان
بازدید:۲۷۵
صد آنلاین | طاهرپور گفت: با رصد دقیق و اقدامات فنی، هویت متهم اصلی که در یکی از زندان‌های کشور حبس بود شناسایی همچنین ۲ همدست وی در خارج از زندان نیز شناسایی و در یک عملیات هماهنگ پلیسی دستگیر شدند. 

 به گزارش صد آنلاین ، نعمت‌الله طاهرپور، رئیس پلیس فتا استان اصفهان اظهار داشت: در پی شکایت یکی از شهروندان اصفهانی مبنی بر برداشت مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی‌اش، بررسی‌های تخصصی کارشناسان پلیس فتا آغاز شد. 

 

 

وی افزود: پس از بررسی مشخص شد که متهم با تماس تلفنی و فریب قربانی، اطلاعات بانکی وی را به دست آورده و با همکاری ۲ همدست خود اقدام به برداشت وجه از حساب شاکی کرده است. 

شناسایی کلاهبردار زندانی

طاهرپور گفت: با رصد دقیق و اقدامات فنی، هویت متهم اصلی که در یکی از زندان‌های کشور حبس بود شناسایی همچنین ۲ همدست وی در خارج از زندان نیز شناسایی و در یک عملیات هماهنگ پلیسی دستگیر شدند. 

رئیس پلیس فتا استان اصفهان با اشاره به ابعاد گسترده این پرونده گفت: تا کنون ۴۰ فقره پرونده مشابه در استان اصفهان شناسایی شده که مجموع مبالغ کلاهبرداری شده به بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال می‌رسد که تمامی پرونده‌ها جهت رسیدگی قضایی به دادسرای تخصصی جرایم رایانه‌ای ارسال شده‌اند. 

وی تأکید کرد: شهروندان باید در تماس‌های تلفنی مشکوک، از ارائه اطلاعات بانکی و شخصی خودداری کنند و در صورت مواجهه با موارد مشابه، موضوع را از طریق سایت (https://www.fata.gov.ir) یا شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش دهند./فارس