آخرین اخبار
۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴

قتل بخاطر مسایل ناموسی/ قاتل اعدام شد

قتل بخاطر مسایل ناموسی  قاتل اعدام شد
بازدید:۳۱۷۹
صد آنلاین | حکم قصاص مرد ۳۵ ساله‌ای که به خاطر مسایل ناموسی مرتکب قتل عمد و به اعدام محکوم شده بود، اجرا شد.

به گزارش صد آنلاین ،این قتل در هشتم مرداد ۱۴۰۲ در حوالی باغ پرندگان و جنگل‌های لویزان تهران رخ داد. غلامرضا، که در حرفه رنگ‌کاری مبل و چوب فعالیت می‌کرد، محمدمهدی را که دوستی قدیمی با هم داشتند و  از پنج قبل به خاطر خرید و فروش مواد مخدر از نوع هرویین با هم آشنا شده بود، با ریختن بنزین روی بدنش و آتش زده بود و به قتل رساند. این اقدام در جریان درگیری فیزیکی رخ داد که غلامرضا آن را دفاع از خود توصیف می‌کرد، اما دادگاه آن را قتل عمد تشخیص داد.

 

طبق اعترافات غلامرضا در بازجویی‌های اداره دهم پلیس آگاهی تهران، آشنایی او با مقتول از پاتوق‌های مواد مخدر در لویزان آغاز شد. محمدمهدی گاهی در خانه غلامرضا اقامت می‌کرد و حتی یک‌بار به دلیل مخفی کردن مواد، باعث بازداشت موقت غلامرضا شد. اما متهم پرونده در روند رسیدگی انگیزه واقعی را مسائل دانست و گفت: چند روز قبل از حادثه، غلامرضا متوجه شدم محمدمهدی قصد آزار خواهر متاهلم را دارد و صدای کمک خواستن خواهرم را شنیدم. به همین خاطر پس از فرار مقتول، با او تماس گرفتم و قرار ملاقات گذاشت تا صحبت کنیم..

به این ترتیب روز حادثه، غلامرضا به پاتوق محمدمهدی در نزدیکی باغ پرندگان رفت و زمانی که درگیری بالا گرفت محمدمهدی چاقو کشید. این در حالی بود که غلامرضا مدعی است بدون برنامه‌ریزی، شیشه‌ای حاوی بنزین که همراهش بود را روی او ریخت؛ آتش شعله‌ور شد. متهم پرونده مدعی بود حتی پیراهن خود را برای خاموش کردن آتش درآورد، اما بی فایده  بود. در حالی غلامرضا ادعا می‌کند قصد قتل نداشته و حتی نمی‌دانسته محمدمهدی فوت کرده، فقط شنید که به بیمارستان منتقل شده. اما پس از بازگشت به خانه، افرادی از طرف مقتول با بنزین به در منزلش حمله کردند، که این امر باعث فرار او به سبزوار شد.

اما فرارش زیاد طول نکشید و غلامرضا در نهم مرداد ۱۴۰۲، یک روز پس از جنایت، در سبزوار دستگیر و به تهران منتقل شد. پس از آن متهم که پرونده‌اش تحت عنوان قتل عمد در شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران توسط محمدمهدی براعه در حال رسیدگی بود خود را مجرد معرفی کرد و بارها گفت از اعدام هراس دارد، در اعترافات اولیه هم بر بدهی و مواد مخدر تاکید کرد، اما بعداً انگیزه‌اش را به مسائل ناموسی تغییر داد، او در جریان تحقیقات گفت هر شب کابوس می‌بیند و از طناب دار می‌ترسد.

با وجود ادعای دفاع مشروع و عدم قصد قتل که غلامرضا در دادگاه آن را تکرار کرد به اتهام قتل عمد محکوم به قصاص شد. حکم این مرد جوان پس از طی مراحل قانونی در دیوان عالی کشور تایید شد و پرونده بار دیگر به دادسرای جنایی تهران بازگشت تا در پروسه اجرای حکم اعدام قرار گیرد. در نهایت این پرونده جنایی که پیچیدگی‌هایی از انگیزه‌های روابط دوستانه، نقش مواد مخدر و مسائل ناموسی در وجود داشت برای همیشه بسته شد اما نحوه وقوع جنایت موضوعی است که می‌تواند عبرت آموز باشد./سایت جنایی