آخرین اخبار
۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳

نبرد مرگبار خیابانی در شرق تهران

نبرد مرگبار خیابانی در شرق تهران
بازدید:۱۰۱۷
صد آنلاین | پرونده 2 جوان که متهم‌اند در درگیری خونین خیابانی با ضربات شمشیر و چاقو هم‌محلی خود را به قتل رسانده‌اند، در حالی به دادگاه کیفری یک استان تهران رسید که یکی از متهمان همچنان متواری است.

به گزارش صد آنلاین ، نیمه‌شب تابستان سال گذشته گزارش وقوع درگیری مرگبار در خیابان کرمان به پلیس تهران اعلام شد. مأموران پس از حضور در محل دریافتند جوانی به نام شاهرخ بر اثر اصابت چندین ضربه جسم تیز و برنده جان باخته است.

 

 

 

تحقیقات اولیه نشان داد دو جوان موتورسوار پس از درگیری با مقتول، از محل گریخته‌اند. چهل روز بعد از حادثه، پسر ۲۳ ساله‌ای به نام حامد با مراجعه به پلیس آگاهی خود را معرفی کرد و گفت: «من و دوستم بهرام با شاهرخ درگیر شدیم.»

پس از بازداشت حامد، تلاش مأموران برای دستگیری همدستش بی‌نتیجه ماند. در نهایت، برای هر ۲ نفر به اتهام مشارکت در قتل عمد و مشارکت در ضرب‌وجرح کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.

در نخستین جلسه دادگاه، اولیای دم مقتول درخواست قصاص کردند. خواهر شاهرخ گفت: «متهمان فقط برادرم را نکشتند؛ مادرم هم از غصه دق کرد و مرد. ما هیچ‌گاه رضایت نمی‌دهیم.»

سپس متهم در جایگاه قرار گرفت و با رد اتهام قتل عمد گفت: آن شب در پارک گلبرگ بودم. شنیدم شاهرخ دنبال من است. به مغازه جگرکی رفتم، با بهرام غذا خوردیم و الکل مصرف کردیم. در مسیر بازگشت، شاهرخ ما را دید و با موتور به ما زد. او با دو قمه حمله کرد و من برای دفاع از خود شمشیرم را بیرون آوردم و یک ضربه سطحی به کتفش زدم. بعد به خانه رفتم و نمی‌دانستم او مرده است. وقتی برگشتم، خودم را معرفی کردم، چون بی‌گناه بودم.

او در پاسخ به قاضی که پرسید چرا خود را معرفی کرده، گفت: فکر می‌کردم ضربه من کشنده نبوده و فقط دفاع کرده‌ام.

در ادامه، وکیل متهم با اشاره به خودمعرف بودن موکلش گفت: «در فیلم دوربین مداربسته مشخص است که ضربات عمیق توسط بهرام وارد شده است.»، اما قاضی پاسخ داد: «پزشکی قانونی هیچ نشانه‌ای از جراحات قمه در بدن موکل شما نیافته و در دادسرا نیز به صراحت قتل را پذیرفته است.

وکیل متهم متواری نیز مدعی شد فیلم حادثه «ممکن است با هوش مصنوعی دست‌کاری شده باشد» و گفت موکلش «هیچ خصومتی با مقتول نداشته است.»

در بخش دیگری از جلسه، وکیل اولیای دم تأکید کرد: «متهم در ابتدا خودش را قاتل معرفی کرده، اما حالا می‌گوید فقط یک ضربه سطحی زده است. عکس‌های جسد نشان می‌دهد ضربه شمشیر بسیار عمیق بوده و موجب مرگ شده است.»

در پایان، متهم گفت: «وقتی خودم را معرفی کردم، نمی‌دانستم مشارکت در قتل یعنی اعتراف به قتل. فکر می‌کردم فقط به خاطر دفاع از خود بازداشت می‌شوم.» او همچنین اعتراف کرد شمشیر را زیر زین موتور پنهان کرده بود.

به گفته وکیل اولیای دم، متهمان برای قدرت‌نمایی در محل دست به این جنایت زده‌اند. وی افزود: «آن شب تولد بهرام بود و دوستانش به او چاقویی هدیه داده بودند و گفته بودند این هدیه برای زدن شاهرخ است.»

با پایان دفاعیات، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند. /رکنا

تازه‌ها