آخرین اخبار
۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۶
خیانت به شهر در تجریش؛

شهرداری تهران و وزارت بهداشت با چشم‌پوشی بر سر پارکینگ بیمارستان شهدای تجریش، شمال پایتخت را فلج کردند

شهرداری تهران و وزارت بهداشت با چشم‌پوشی بر سر پارکینگ بیمارستان شهدای تجریش، شمال پایتخت را فلج کردند
بازدید:۲۶۳
اختصاصی صد آنلاین | تهران، مهر ۱۴۰۴ – با وجود هشدارهای مکرر دو سال گذشته و اظهارات صریح مقامات شهری، پروژه ساختمان جدید بیمارستان شهدای تجریش همچنان با نقص اساسی ۲۰۰۰ واحد پارکینگ مورد نیاز به بهره‌برداری رسیده است. این افتتاح پرحاشیه، نه تنها به نگرانی‌های کادر درمان و بیماران دامن زده، بلکه خیابان‌های از پیش قفل‌شده تجریش را در آستانه یک بحران ترافیکی قرار داده است.

به گزارش خبرنگار شهری صد آنلاین، با وجود هشدارهای مکرر دو سال گذشته و اظهارات صریح مقامات شهری، پروژه ساختمان جدید بیمارستان شهدای تجریش همچنان با نقص اساسی ۲۰۰۰ واحد پارکینگ مورد نیاز به بهره‌برداری رسیده است. این افتتاح پرحاشیه، نه تنها به نگرانی‌های کادر درمان و بیماران دامن زده، بلکه خیابان‌های از پیش قفل‌شده تجریش را در آستانه یک بحران ترافیکی قرار داده است.

 

 

نمایندگان شورای شهر و کارشناسان مدیریت شهری، وزارت بهداشت، شهرداری (به‌عنوان متخلف ردیف اول بر اساس اظهارات شهردار سابق منطقه ۲۲) و نظام مهندسی را مسئول مستقیم این «دهن‌کجی مدیریتی» می‌دانند. 

سؤال اصلی اینجاست: چرا با وجود گذشت دو سال از زمان‌بندی اولیه و اصرار وزارت بهداشت بر حفظ کاربری درمانی ساختمان سابق (که قرار بود به پارکینگ تبدیل شود)، این پرونده پیچیده همچنان لاینحل باقی مانده و نظم شهری به گروگان گرفته شده است؟ این عدم پاسخگویی و تعلل در اجرای الزامات پروانه ساختمانی، نشان‌دهنده سستی نظارت و ضعف در اعمال قانون در برابر نهادهای قدرتمند است و عواقب آن مستقیماً بر دوش شهروندان سنگینی خواهد کرد.

تازه‌ها