آخرین اخبار
۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵

۱۰۰ گوشی سرقتی از پاتوق تبعه خارجی کشف شد

۱۰۰ گوشی سرقتی از پاتوق تبعه خارجی کشف شد
بازدید:۲۵۵
صد آنلاین | عملیات ضربتی پلیس در منطقه گلشهر مشهد به دستگیری سردسته باند انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان انجامید؛ مأموران از پاتوق این تبعه خارجی بیش از ۱۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی، قطعات اوراقی و بسته‌بندی‌های ویژه انتقال به خارج از کشور کشف کردند.

به گزارش صد آنلاین ، ماموران کلانتری گلشهر مشهد با بهره گیری از منابع و مخبران محلی به اطلاعاتی از انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان دست یافتند و به این ترتیب تحقیقات گسترده‌ای را دراین باره آغازکردند. ادامه بررسی‌های آنان نشان داد فرد۴۳ساله معروف به «افغان» اقدام به خرید گوشی‌های سرقتی می‌کند و در برخی موارد نیز از قطعات آن ها، روی گوشی‌های دیگر نصب و به فروش می‌رساند.

 

 

 

با کسب این اطلاعات، بی درنگ گروهی از عوامل انتظامی به سرپرستی سرگرد ولی نیا (جانشین کلانتری گلشهر) وارد عمل شدند و در اولین مرحله از اقدامات پلیسی موضوع را به قاضی فخارزاده (جانشین معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) اطلاع دادند. طولی نکشید که با دستور‌های ویژه قضایی رصد‌های اطلاعاتی پلیس، به منطقه گلشهر کشید و منزل فرد مظنون به محاصره درآمد. در ادامه این عملیات نیرو‌های انتظامی به بازرسی پاتوق تبعه خارجی پرداختند و او را درحالی به دام انداختند که مشغول استعمال موادمخدرصنعتی بود.

در نتیجه این بازرسی، بیش از۱۰۰دستگاه گوشی تلفن همراه سرقتی با نشان‌ها و انواع مختلف کشف شد. بررسی‌های بیشتر بیانگرآن بود که شماره سریال تعدادی ازگوشی‌ها مخدوش شده است و مالخر افغانستانی با اوراق کردن گوشی‌ها، از قطعات آن‌ها برای گوشی‌های دیگر استفاده می‌کرد. از سوی دیگر تعدادی گارد و قاب گوشی‌های مختلف درحالی کشف شد که نوع بسته بندی گوشی‌ها و جاسازآن‌ها درون جعبه‌های خاص، از انتقال گوشی‌های سرقتی به خارج از کشور حکایت داشت.

هنوز بازرسی‌های عوامل انتظامی با کشف ۳ دستگاه دوربین فیلم برداری و عکاسی ادامه داشت که فرد سابقه دار دیگری وارد پاتوق «افغان» شد و بلافاصله حلقه‌های فولادین قانون را بر دستان خود دید. در بازرسی از این متهم نیز مقادیری موادمخدر صنعتی از نوع شیشه کشف شد و دو متهم با دستور سرهنگ ابراهیم عربخانی (رئیس کلانتری گلشهر) به مقر انتظامی انتقال یافتند.

 

 

 همزمان با آغاز بازجویی‌های تخصصی از مالخر تبعه خارجی، مشخص شد که وی انواع گوشی‌های سرقتی را از باند‌های سرقت و گوشی قاپی خریداری می‌کرد و آن‌هایی را که ارزش بیشتری داشتند، درون قاب‌های چوبی و بسته بندی‌های خاص به آن سوی مرز انتقال می‌داد. وی همچنین ادعا کرد که از حدود ۵ ماه قبل به خرید گوشی‌های سرقتی روی آورده است، اما اسناد و مدارک پلیس نشان می‌دهد که این مالخر یکی از سردسته‌های انتقال گوشی‌های سرقتی به افغانستان است و از سوی دیگر با مهارتی که در زمینه تعمیر گوشی دارد از قطعات گوشی‌های سرقتی نیز برای دوتایکی کردن آن‌ها بهره می‌برد.

با توجه به اهمیت موضوع و با صدور دستور‌های محرمانه‌ای از سوی قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) تحقیقات پلیس برای ریشه یابی این ماجرا و شناسایی گوشی قاپ‌ها نیز ادامه یافت و افسران دایره تجسس موفق شدند یکی از سارقان حرفه‌ای معروف به «سوخته» را رد زنی و دستگیر کنند. از سوی دیگر با این دستور قضایی، بررسی‌های پلیس درحالی وارد مرحله جدیدی شده است که متهمان بازداشت شده، با صدور قرار قاطع قانونی روانه زندان شدند تا تحقیقات اطلاعاتی و عملیاتی پلیس به نتیجه برسد. /رکنا

تازه‌ها