آخرین اخبار
۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶

دو سوله تولید ساعت در جاده خاوران در آتش سوخت

دو سوله تولید ساعت در جاده خاوران در آتش سوخت
بازدید:۱۳۰
صد آنلاین | سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران از وقوع حریق گسترده در دو سوله تولید ساعت‌های دیواری در محله زمان‌آباد جاده خاوران خبر داد و گفت: این حادثه با حضور به‌موقع نیروهای عملیاتی مهار شد و خوشبختانه تلفات جانی به همراه نداشت.

به گزارش صد آنلاین ، جلال ملکی در جزئیات بیشتر اظهار کرد: ساعت ۱۱:۳۲ دقیقه ظهر امروز حادثه آتش‌سوزی در آدرس جاده خاوران، محله زمان‌آباد به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله سه ایستگاه آتش‌نشانی به همراه تانکر آب و خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.

 

 

 

 

وی ادامه داد: محل حادثه دو باب سوله هر کدام به وسعت بیش از ۲۰۰ متر بود که در مجاورت یکدیگر قرار داشتند و در زمینه تولید ساعت‌های بزرگ دیواری فعالیت می‌کردند. در کنار لوازم اولیه ساعت، مقادیر زیادی کارتن بسته‌بندی و همچنین ظروف تینر و مواد قابل اشتعال در این سوله‌ها وجود داشت که باعث گسترش سریع شعله‌ها شده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: یکی از سوله‌ها کاملاً شعله‌ور شده بود و آتش به زیر سقف‌ها سرایت کرده و بخشی از سوله مجاور را نیز درگیر کرده بود. آتش‌نشانان از چندین جهت عملیات را آغاز کرده و حتی ناچار شدند بخشی از سقف شیروانی را برای تخلیه دود و تسهیل عملیات شکاف دهند.

ملکی افزود: خوشبختانه این حادثه تلفات جانی و مصدوم نداشت اما خسارات مالی قابل توجهی به‌جا گذاشت. پس از عملیات اطفا، تخلیه دود و ایمن‌سازی، محل به مالکان تحویل داده شد و عملیات در ساعت ۱۳:۳۸ دقیقه به پایان رسید./سایت جنایی

 
 
پربیننده‌ها پربحث‌ها