آخرین اخبار
۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸

کلاهبردار میلیاردی در خدابنده زنجان دستگیر شد

کلاهبردار میلیاردی در خدابنده زنجان دستگیر شد
بازدید:۲۲۳
صد آنلاین | سعید اسدی گفت: روز ۲۴ شهریور در پی وصول گزارشی مبنی بر کلاهبرداری ۵ میلیاردو ۴۰۰ میلیون تومانی فردی از طریق استفاده از رسیدهای جعلی، با اقدام سریع ضابطان قضایی و دستورات دادستانی شهرستان، متهم این پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش صد آنلاین ، دادستان خدابنده از دستگیری فردی که با رسید جعلی اقدام به کلاهبردار میلیاردی در خدابنده کرده بود خبر داد.

 

 

 

سعید اسدی  گفت: روز ۲۴ شهریور در پی وصول گزارشی مبنی بر کلاهبرداری ۵ میلیاردو ۴۰۰ میلیون تومانی فردی از طریق استفاده از رسیدهای جعلی، با اقدام سریع ضابطان قضایی و دستورات دادستانی شهرستان، متهم این پرونده در کوتاه‌ترین زمان ممکن شناسایی و دستگیر شد.

وی افزود :پس از انجام تحقیقات تکمیلی، با صدور قرار تأمین مناسب از سوی مقام قضایی، متهم روانه زندان شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خدابنده ضمن تقدیر از تلاش‌های عوامل قضایی و انتظامی، از شهروندان خواست پیش از اطمینان از واریز وجه به حساب خود، صرفاً به مشاهده رسیدهای موجود در تلفن همراه طرف مقابل اکتفا نکرده و از تحویل کالا یا ارائه خدمات خودداری کنند./سایت جنایی

 
 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها