آخرین اخبار
۲۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴

هشدار حمله هوایی به این منطقه

هشدار حمله هوایی به این منطقه
بازدید:۷۶۱
مرکز امنیت دولت لهستان عصر امروز (شنبه) با صدور هشدار حمله هوایی در شرق این کشور از شهروندان خواست در مکان‌های ایمن بمانند.

به گزارش صدآنلاین، مرکز امنیت دولت لهستان روز شنبه با صدور هشدار حمله هوایی برای شش شهرستان استان لوبلین، مردم را از احتمال خطر جدی هواپیماهای بدون سرنشین روسی بر فراز اوکراین آگاه کرد. این هشدار پس از به پرواز درآمدن جنگنده‌های لهستانی و متحدانش در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) صادر شد.

در اطلاعیه آمده است: «خطر حمله هوایی وجود دارد. بسیار مراقب باشید و دستورالعمل‌های مقامات را رعایت کنید. انتظار اطلاعیه‌های بعدی را داشته باشید.»

پیشتر خبرگزاری رویترز گزارش داده بود که جنگنده‌های لهستان و نیروهای متحد به منظور مقابله با آنچه که تهدید پهپادهای روسی در نزدیکی مرزهای اوکراین عنوان شد، به پرواز درآمده‌اند. مقامات از شهروندان لهستان خواسته‌اند که به هشدارها توجه کرده و اقدامات ایمنی لازم را رعایت کنند.

مقامات لهستان اعلام کردند که روز شنبه، هواپیماهای لهستانی و کشورهای متحد آن در ناتو برای حفاظت از حریم هوایی این کشور به پرواز درآمدند و فرودگاه شهر شرقی لوبلین به طور موقت بسته شد. این اقدام به دلیل تهدید بالقوه حملات پهپادی از سوی روسیه انجام شد.

هفته گذشته چندین فروند پهپاد روسیه وارد حریم هوایی لهستان شدند که توسط جنگنده‌های این کشور رهگیری شدند. از سوی دیگر دولت لهستان خواستار استفاده از ماده چهار ناتو در این رابطه شده است.

منبع: مشرق

پربیننده‌ها پربحث‌ها