آخرین اخبار
۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶

«پشت پرده» حملات سازمان‌یافته به «میدری»: افشاگری از جنگ پنهان با «باجی ها» و «مدیران فاسد»!

«پشت پرده» حملات سازمان‌یافته به «میدری»: افشاگری از جنگ پنهان با «باجی ها» و «مدیران فاسد»!
بازدید:۴۵۶
صد آنلاین | سینا رحیم پور، فعال رسانه‌ای، با افشاگری از پشت پرده حملات بی‌وقفه به «میدری» و انتشار شایعاتی درباره استعفای او، این هجمه‌ها را نه یک اتفاق تصادفی، بلکه واکنش مستقیم به اقدامات قاطعانه اخیر علیه فساد و شبه‌رسانه‌ها دانست. به گفته رحیم پور، «میدری» این روزها جدی‌تر از همیشه مشغول کار است.

به گزارش خبرنگار دولت صد آنلاین ، در حالی که این روزها شایعات متعددی درباره استعفای «میدری» در فضای مجازی و برخی محافل خبری دست به دست می‌شود، سینا رحیم پور، فعال رسانه‌ای، با انتشار متنی در صفحه ایکس ، از «پشت پرده» این حملات پرده برداشت. رحیم پور تاکید کرد که این هجمه‌های سازمان‌یافته، نه بی‌دلیل و بی‌هدف، بلکه واکنشی حساب‌شده به دو اقدام کلیدی و بحث‌برانگیز است که اخیراً به پیشنهاد «اهالی رسانه» و با حمایت «میدری» کلید خورده است.

 

به گفته این فعال رسانه‌ای، اولین و مهم‌ترین دلیل این فشارها، «بخشنامه منع همکاری با شبه‌رسانه‌ها و باج‌نیوزها» است. این بخشنامه که با هدف مقابله با پدیده «باج‌گیری خبری» و قطع منابع مالی رسانه‌هایی که بدون رعایت اصول حرفه‌ای اقدام به انتشار اخبار کذب یا تحت فشار قرار دادن نهادها و افراد می‌کنند، صادر شده، ظاهراً منافع عده‌ای را به خطر انداخته است. رحیم پور تاکید می‌کند که این بخشنامه با استقبال گسترده اهالی رسانه مواجه شده و گامی مهم در جهت شفافیت و سلامت فضای رسانه‌ای کشور است.

 

«پشت پرده» حملات سازمان‌یافته به «میدری»: افشاگری از جنگ پنهان با «باجی ها» و «مدیران فاسد»!

 

دومین دلیل حملات را نیز «تغییر مدیران آلوده به فساد یا همکار با این رسانه‌ها در شرکت‌های زیر مجموعه» عنوان کرد. به نظر می‌رسد موج پاکسازی و مبارزه با فساد اداری که در سطوح مختلف در حال پیگیری است، به مدیران مرتبط با شبکه‌های فساد یا آنهایی که با باج‌نیوزها همکاری داشتند نیز رسیده و همین امر، موجب برانگیختن خشم و واکنش از سوی منافع درگیر شده است.

 

سینا رحیم پور با تاکید بر اینکه «میدری این روزها جدی‌تر از قبل مشغول کار است»، از مخاطبان خواست تا به شایعات بی‌اساس توجهی نکنند و اجازه ندهند این حملات سازمان‌یافته، خللی در مسیر مبارزه با فساد و ارتقای شفافیت ایجاد کند. این افشاگری در حالی صورت می‌گیرد که بسیاری از کارشناسان، چنین واکنش‌هایی را نشانه مقاومت ساختارهای فساد در برابر تغییر و اصلاح می‌دانند.

تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها