سهشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴
به گزارش صد آنلاین ، سرهنگ روحالله شاکری، رئیس پلیس راه استان قم، با اعلام توقیف یک دستگاه اتوبوس که توسط نوجوان ۱۸ ساله فاقد گواهینامه رانندگی در محور قدیم قم - تهران به شکل خطرناک و حادثهساز هدایت میشد، از برخورد قاطع پلیس با این نوع تخلفات خبر داد.
وی تصریح کرد: راننده نوجوان که هنوز به سن قانونی برای اخذ گواهینامه نرسیده بود، اقدام به رانندگی اتوبوس در شرایطی غیر ایمن و برخلاف قوانین راهنمایی و رانندگی کرده بود که با هوشیاری مأموران پلیس راه استان قم، خودرو توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
سرهنگ شاکری با تاکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات رانندگی، از تمامی والدین و نوجوانان خواست تا از هرگونه رانندگی بدون مجوز قانونی خودداری کرده و برای حفظ امنیت خود و سایر هموطنان به مقررات راهنمایی و رانندگی پایبند باشند./رکنا