آخرین اخبار
۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۵

هافبک پرتغالی سر درگم برای رفتن به تراکتور یا سپاهان!

هافبک پرتغالی سر درگم برای رفتن به تراکتور یا سپاهان!
بازدید:۵۹۳
صد آنلاین | رسیدگی به ماجرای انتقال هافبک پرتغالی تراکتور به سپاهان به ایستگاه بی‌جواب رسید؛ جلسه کمیته مربوطه بدون صدور رأی نهایی به پایان رفت و سرنوشت این پرونده همچنان در هاله‌ای از ابهام است.

   به گزارش صد آنلاین ،امروز (پنجشنبه) پرونده جنجالی انتقال ریکاردو آلوز هافبک پرتغالی فصل گذشته تیم فوتبال تراکتور تبریز به سپاهان اصفهان با حضور نماینده دو باشگاه، ابوالفضل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال و مسئولان سازمان لیگ مورد بررسی قرار گرفت، اما این جلسه خروجی نداشت و بی‌نتیجه ماند.

 

 

این پرونده طبق شرایط قبلی خود برقرار بوده و چون باشگاه تراکتور، شکایت خود را نزد فیفا برده است باید منتظر رأی فیفا ماند تا تکلیف آن مشخص شود. طبق خبری که از قبل اعلام شده بود، آلوز تا نیم‌فصل اول نمی‌تواند برای سپاهان بازی کند. 

تازه‌ها