آخرین اخبار
۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵

اعتراف جنجالی رسانه عبری/ یک میلیارد شیکل هزینه خسارت جانبی یک موشک ایرانی است

اعتراف جنجالی رسانه عبری   یک میلیارد شیکل هزینه خسارت جانبی یک موشک ایرانی است
بازدید:۲۷۴
صد آنلاین | به نوشته یک رسانه عبری زبان، هزینه ترمیم خسارات وارد شده به یکی از اماکن مورد هدف قرار گرفته موشک‌های ایران، بیش از یک میلیارد شیکل اعلام شده است.
   به گزارش صد آنلاین ، پایگاه خبری عبری زبان واللا در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، بر خلاف ادعای مسئولین رسمی، هزینه ترمیم فقط یک مورد از خسارات جانبی یکی از موشک‌های ایرانی که به نزدیکی بیمارستان سوروکا برخورد کرد یک میلیارد شیکل است.
 
 

خبرنگار این رسانه در گزارش خود تاکید کرد، با وجود آنکه مسئولین اداره مالیات ادعا می‌کنند که این هزینه حدود 200 میلیون شیکل بر آورد شده است اما در جریان گفتگویی که شخصا با مسئولین بیمارستان سوروکا داشتم آنها هزینه آن را حداقل یک میلیارد شیکل اعلام نمودند.

به گزارش این رسانه، این یکی از محورهای درگیری است که رئیس بیمارستان سوروکا در حال حاضر با مسئولین پرداخت خسارت محسوب می‌شود./تسنیم

 
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها