آخرین اخبار
۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵

عناصر جولانی و قسد در سوریه به جان هم افتادند

عناصر جولانی و قسد در سوریه به جان هم افتادند
بازدید:۲۵۸
صد آنلاین | گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از تداوم درگیری‌های داخلی در سوریه و به صورت مشخص در حومه رقه است.

   به گزارش صد آنلاین ، الاخباریه سوریه گزارش داد که عناصر وابسته به رژیم جولانی بار دیگر با نیروهای کرد سوریه دموکرات موسوم به «قسد» در حومه شرقی رقه درگیر شدند.

 

عناصر وابسته به جولانی مانع نفوذ نیروهای «قسد» به منطقه المغله در حومه شرقی رقه از طریق رود فرات شدند.

چند روز قبل نیز گزارش شده بود که درگیری و حملات متقابل میان ۲ طرف در محور روستای تل ماعز در حومه حلب سوریه ادامه پیدا کرده است.

شبکه الاخباریه سوریه اعلام کرد که نیروهای دموکراتیک «قسد» با موشک و آتش سنگین تل ماعز را هدف قرار دادند.

از زمان براندازی نظام بشار اسد در سوریه تاکنون درگیری‌های داخلی در این کشور آرام نشده و ثبات امنیتی و سیاسی محقق نشده است./خبرگزاری دفاع مقدس

 
پربیننده‌ها پربحث‌ها