آخرین اخبار
۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴

مرگ زن جوان توسط شوهر سقزی سر و صدا به پا کرد

مرگ زن جوان توسط شوهر سقزی سر و صدا به پا کرد
بازدید:۱۹۶۱
صد انلاین | زن 35 ساله در محله بهارستان سقز به دست همسرش به آتش کشیده شد و جان خود را از دست داد،

   به گزارش صد آنلاین ،در روز سه‌شنبه، 11 شهریور 1404، صدای فریادهای دلخراش یک زن جوان، محله بهارستان سقز را پر کرد. این فریادها نشانه‌ای از حادثه‌ای تلخ و مرگبار بود که به شدت بر دل‌های اهالی این محله تاثیر گذاشت. در این واقعه هولناک، زن جوانی به نام ثریا علیمحمدی، 35 ساله، به دست همسرش جان خود را از دست داد.

 

 

 

بر اساس گزارش‌ها، این زن در منزل مشترکشان واقع در محله بهارستان سقز مورد حمله همسر 40 ساله‌اش که اهل کهریزە است، قرار گرفت. پس از یک مشاجره بین این زوج، همسر ثریا دست و پای او را بسته و با ریختن بنزین بر رویش، او را در پارکینگ منزلشان به آتش کشید.

در پی این حادثه دلخراش، ثریا به سرعت توسط همسایگان به مراکز درمانی منتقل شد، اما متأسفانه به دلیل شدت بالای سوختگی، جان خود را از دست داد.

پس از وقوع این جنایت هولناک، با دستور ویژه مقام قضائی شهرستان سقز و پیگیری دایره جنایی آگاهی، همسر متهم به قتل پس از این جنایت بازداشت شد./رکنا

پربیننده‌ها پربحث‌ها