به گزارش صد آنلاین ،آتشپاد سعید قادری اظهار کرد: ساعت ۱۷:۳۵ عصر دوشنبه ۱۰ شهریورماه حادثه آتش سوزی ساختمان مسکونی در خیابان شریعتی به ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی اعلام شد.
وی عنوان کرد: بی درنگ ۶ نیروی آتش نشان با دو دستگاه خودرو امدادی و نردبان ۳۲ متری هیدرولیکی از ایستگاه نجات مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.
قادری گفت: با حضور امدادگران سازمان آتش نشانی در محل، مشخص شد که طبقه سوم ساختمان مسکونی دچار حریق شده و دود به تمام واحد ها سرایت کرده است.
وی بیان کرد: آتش نشانان در ابتدا همزمان با تخلیه ساکنین، اقدام به مهار آتش سوزی نمودند که ضمن مهار آتش سوزی، از گسترش حریق جلوگیری به عمل آمد.
قادری عنوان کرد: بر اثر این حادثه یک نفر از ساکنین ساختمان دچار دودگرفتکی شده بود که توسط آتش نشانان به بیرون از ساختمان منتقل و بصورت سرپایی مداوا شد، علت حادثه نیز در دست بررسی است./تسنیم