آخرین اخبار
۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰

باند سرقت طلاجات از منازل متلاشی شد

باند سرقت طلاجات از منازل متلاشی شد
بازدید:۲۱۶
صد آنلاین | باند سرقت طلاجات از خانه‌ها در شهر یزد متلاشی شد و اعضای آن به 150 میلیارد ریال سرقت اعتراف کردند.

  به گزارش صد آنلاین ، سردار احمد نگهبان، فرمانده انتظامی استان یزد در این باره گفت: در پی سرقت سریالی منازل به روش توپی‌زنی و دیلم‌زنی، کارآگاهان پلیس آگاهی استان یزد اقدامات فنی خود را در این خصوص آغاز کردند.

 

 

 

 

وی افزود: کارآگاهان پلیس با کارهای اطلاعاتی سه سارق را شناسایی و در استان‌های مازندران، اصفهان و تهران مورد تعقیب قرار دادند و در نهایت، سارقان غیربومی و سابقه‌دار در دام پلیس یزد گرفتار و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان یزد گفت: در بازرسی از مخفیگاه اعضای این باند، اموال مسروقه کشف، چهار دستگاه خودرو توقیف و متهمان به 6 فقره سرقت طلا از خانه‌های شهروندان یزدی به ارزش 150 میلیارد ریال اعتراف کردند./سایت جنایی

 
 
پربیننده‌ها پربحث‌ها