آخرین اخبار
۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۱

ماجرای تیراندازی دسته‌جمعی در مریوان چه بود؟

ماجرای تیراندازی دسته‌جمعی در مریوان چه بود؟
بازدید:۳۲۶
صد آنلاین | این تیراندازی منجر به زخمی شدن یک کودک ۲ ساله و یک جوان ۱۹ ساله شد و ۱۹ نفر در این رابطه بازداشت شدند.

  به گزارش صد آنلاین ،   سرهنگ طیب محمدی، فرمانده انتظامی مریوان در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد: در پی تیراندازی و درگیری دسته جمعی در محله موسک ۲ مریوان که منجر به زخمی شدن یک کودک ۲ ساله و یک جوان ۱۹ ساله شد، شناسایی و دستگیری عوامل این درگیری در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی قرار گرفت.

 

 

 

 وی افزود: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، ماموران پلیس امنیت عمومی این شهرستان با هماهنگی مقام قضایی موفق شدند عوامل این درگیری را در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر و از آنان یک قبضه سلاح شکاری و ۳۰ عدد فشنگ کشف و ضبط کنند.

فرمانده انتظامی مریوان از دستگیری ۱۹ نفر از عوامل درگیری و تیراندازی در این شهرستان خبر داد و گفت: تعدادی از نفرات این درگیری نیز متواری و تحت تعقیب پلیس هستند.

محمدی یادآور شد: قانون مرجع رسیدگی به اختلافات شخصی بوده و در صورتی که عده‌ای بخواهند خارج از فرایند قضایی با ایجاد رعب و وحشت و نزاع و درگیری اختلافات خود را حل کنند، پلیس با قاطعیت با این افراد برخورد خواهد کرد. 

شهرستان مرزی مریوان با جمعیت حدود ۲۱۰ هزار نفر در ۱۸ کیلومتری سنندج، مرکز استان کردستان قرار دارد./تسنیم

تازه‌ها