به گزارش صد آنلاین ،بابک هدایی، رئیس مرکز اورژانس پیشبیمارستانی استان کردستان، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: شامگاه دوشنبه، حادثه واژگونی مرگبار یک دستگاه خودروی پژو 405 در شهرک بهاران سنندج به مرکز پیام اورژانس گزارش شد.
وی افزود: بلافاصله سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد و به دلیل نیاز به رهاسازی، نیروهای آتشنشانی نیز در صحنه حضور یافتند.
رئیس اورژانس استان کردستان گفت: در این حادثه متأسفانه یک نفر از سرنشینان خودرو در همان محل جان خود را از دست داد و سه نفر دیگر پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه توسط کارشناسان اورژانس، به بیمارستان کوثر سنندج منتقل شدند.
هدایی خاطرنشان کرد: حضور سریع تیمهای عملیاتی اورژانس و همکاری دستگاههای امدادی دیگر از جمله آتشنشانی، نقش مهمی در تسریع روند امدادرسانی به مصدومان این حادثه داشت./تسنیم