آخرین اخبار
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶

پایان ماموریت بیرو در تبریز؟/ تراکتور با دروازه‌بان خارجی به توافق رسید

پایان ماموریت بیرو در تبریز؟/ تراکتور با دروازه‌بان خارجی به توافق رسید
بازدید:۴۶۱
باشگاه تراکتور در روزهای گذشته مذاکرات فشرده‌ای را برای انتخاب جانشین بیرانوند انجام داده و حالا به نتایج مثبتی دست یافته است.
کد خبر : ۱۸۰۰۱۰

به گزارش صدآنلاین، پس از جدایی علیرضا بیرانوند، حالا سرخ‌پوشان تبریزی به دنبال پر کردن یکی از حساس‌ترین پُست‌های زمین هستند و به نظر می‌رسد پروژه جذب یک گلر اروپایی وارد مراحل نهایی شده است.

باشگاه تراکتور در روزهای گذشته مذاکرات فشرده‌ای را برای انتخاب جانشین بیرانوند انجام داده و حالا به نتایج مثبتی دست یافته است. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، طی ۲۴ ساعت آینده قرارداد این دروازه‌بان با تراکتور امضا خواهد شد.

جالب اینکه سرخ‌ها ابتدا روی یک گلر پرتغالی تمرکز کرده بودند و حتی تا مرز توافق هم پیش رفتند، اما حالا ورق برگشته و توافق با یک گزینه اهل اروپای شرقی نهایی شده است. با این حال شانس حضور او در بازی نخست برابر استقلال پایین به نظر می‌رسد و احتمالاً اولین تجربه‌اش درون دروازه تراکتور به هفته دوم لیگ موکول خواهد شد.
بر اساس قوانین لیگ برتر ایران، بازیکنان خارجی باید حداقل در ۶۰ درصد دیدارهای تیم خود به میدان بروند. بنابراین تراکتور نه تنها در نیم‌فصل نخست، بلکه در دور برگشت نیز مجبور خواهد بود این دروازه‌بان خارجی را به‌طور ثابت به بازی بگیرد؛ موضوعی که اهمیت انتخاب درست را برای سرخ‌پوشان دوچندان می‌کند.

حالا با این شرایط باید دید وضعیت بیرانوند در این تیم چه خواهد شد. او در سال جام جهانی نیاز به این دارد که بعد از محرومیت فورا بازی کند تا جایگاه خود را در تیم ملی پس بگیرد. آیا تصمیم غیرمنتظره ای از سوی بیرو در راه است؟

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها