آخرین اخبار
۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸

چاقوکشی در یکی از بیمارستان‌های این شهرستان/ سه عربده کش دستگیر شدند

چاقوکشی در یکی از بیمارستان‌های این شهرستان/ سه عربده کش دستگیر شدند
بازدید:۳۴۹
صد آنلاین | سرپرست انتظامی شهرستان نهاوند از دستگیری ۳ نفر از عاملان اصلی نزاع ودرگیری وعربده کشی در یکی از بیمارستان‌های این شهرستان خبر داد.
کد خبر : ۱۷۹۹۹۷

  به گزارش صد آنلاین ،سرهنگ محرم خوش روش گفت: در پی تماس تلفنی با مرکز ۱۱۰ پلیس مبنی بر وقوع نزاع و درگیری بین چند نفر جوان در یکی از بیمارستان‌های این شهرستان با استفاده از سلاح سرد و ایجاد رعب و وحشت همچنین قدرت نمایی وعربده کشی، بلافاصله ماموران انتظامی به محل اعزام شدند.

 

 

او افزود: پس از بررسی‌های اولیه و دقیق، عاملان اصلی این درگیری شناسایی، دستگیر و به نیرو انتظامی منتقل شدند.

سرپرست انتظامی شهرستان با اشاره به اینکه هر ۳ نفرمتهم با دستور قضایی وقرار مناسب روانه زندان شدند گفت: برخورد قاطعانه و بدون مماشات با مخلان نظم و امنیت شهروندان و اراذل واوباش از اولویت‌های قطعی پلیس است. /رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها