آخرین اخبار
۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳

علت مرگ چهار کارگر در کارخانه دنا چه بود؟

علت مرگ چهار کارگر در کارخانه دنا چه بود؟
بازدید:۲۹۱
صد آنلاین | گاز گرفتگی کارخانه دنا سلولز منجر به مرگ 4 کارگر شد.
کد خبر : ۱۷۹۲۸۲

 به گزارش صد آنلاین ،یک فعال کارگری درباره جزئیات بیشتر حادثه مرگ و مصدومیت ۷ کارگر بر اثر گاز گرفتگی حین لایروبی چاه گفت: حادثه در کارخانه دنا سلولز در شهرک صنعتی مامونیه واقع در زرندیه استان مرکزی رخ داده است.

 

 

 

او با بیان اینکه کارگران جانباخته برای رفع گرفتگی وارد چاه کارگاه محل کار خود شده بودند، در تشریح جزئیات این خبر گفت: حوالی ساعت ۱۰ صبح روز ۱۶مرداد، چهار نفر از کارگران کارخانه دنا سلولز که در زمینه تولید انواع کاغذ فعالیت دارد، حین لایروبی چاه فاضلاب، به دلیل استنشاق گاز‌های سمی دچار حادثه شده و جان خود را از دست دادند.

این فعال کارگری با بیان اینکه چهار کارگر دیگر برای نجات جان همکاران خود اقدام کرده بودند و همگی مصدوم شده‌اند که یک نفر توسط نیرو‌های هلال‌احمر و دو نفر دیگر توسط اورژانس به مراکز درمانی انتقاد داده شدند، گفت: از قرار معلوم یکی از مصدومان در وضعیت وخیم و اورژانسی قرار دارد و هم‌اکنون تحت مراقبت‌های ویژه پزشکی است.

براساس اعلام منابع کارگری، هنوز جزئیات دقیق این حادثه مشخص نشده و علت آن در دست بررسی است. /رکنا

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
پربیننده‌ها پربحث‌ها