آخرین اخبار
۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۰

کرملین عنوان کرد دیگر محدودیتی برای استقرار موشک‌های روسیه وجود ندارد

کرملین عنوان کرد دیگر محدودیتی برای استقرار موشک‌های روسیه وجود ندارد
بازدید:۱۲۶
صد آنلاین | دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به تهدید دونالد ترامپ علیه هند، تاکید کرد که کشورهای مستقل خود باید آزادانه شرکای اقتصادی خویش را انتخاب کنند و یادآور شد: مسکو حق استقرار موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد را برای خود محفوظ می‌داند.
کد خبر : ۱۷۸۷۴۶
 به گزارش صد آنلاین ، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که روسیه این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در صورت لزوم هرگونه اقدام لازم را برای استقرار موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد انجام دهد و دیگر هیچ محدودیتی در این زمینه برای این کشور وجود ندارد.
 
 
 

وی در نشست خبری امروز و در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره بیانیه روز گذشته وزارت امور خارجه گفت: «روسیه دیگر هیچ محدودیتی در این زمینه ندارد و دیگر خود را به چیزی مقید نمی‌داند و حق دارد در صورت ضرورت اقدامات و گام‌های لازم را برای تامین امنیت خویش اتخاذ کند.»

روز دوشنبه وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که شرایط لازم برای حفظ تعلیق یک‌جانبه در استقرار موشک‌های میان‌برد و کوتاه‌برد مستقر بر زمین از بین رفته و مسکو دیگر خود را ملزم به رعایت این محدودیت‌ها نمی‌داند.

کشورهای مستقل حق دارند شرکای تجاری خود را آزادانه انتخاب کنند

دبیر مطبوعاتی رئیس‌جمهور روسیه همچنین اعلام کرد که کشورهای مستقل حق دارند بدون توجه به تهدید تحریم‌ها، شرکای اقتصادی خود را آزادانه انتخاب کنند. وی در جمع خبرنگاران و در واکنش به درخواست ایالات متحده از هند برای توقف خرید نفت روسیه گفت: «ما اظهارات زیادی می‌شنویم که در واقع تهدید محسوب می‌شوند؛ تلاش‌هایی برای وادار کردن کشورها به قطع روابط تجاری خود با روسیه. ما چنین سخنان تهدیدآمیزی را قانونی نمی‌دانیم.»

دیمیتری پسکوف تأکید کرد که کشورهای مستقل باید این حق را داشته باشند و دارند که صرفاً بر اساس منافع خود، شرکای تجاری‌شان را انتخاب کنند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته اعلام کرد قصد دارد به دلیل واردات نفت روسیه، تعرفه‌های اعمال‌شده علیه هند را به‌طور قابل‌توجهی افزایش دهد و مدعی شد که دهلی‌نو نسبت به وضعیت درگیری اوکراین بی‌تفاوت است.

 

راندیر جایسوال، سخنگوی وزارت امور خارجه هند نیز در واکنش به این اظهارات تأکید کرد که کشورش تمامی اقدامات لازم را برای حفاظت از منافع ملی و امنیت اقتصادی خود در برابر انتقادات ایالات متحده و اتحادیه اروپا در خصوص واردات نفت روسیه انجام خواهد داد./تسنیم

 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها