آخرین اخبار
۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱

رسانه‌های عبری زبان مدعی شد نتانیاهو اسرا را زنده نمی‌خواهد

رسانه‌های عبری زبان مدعی شد نتانیاهو اسرا را زنده نمی‌خواهد
بازدید:۲۰۰
صد آنلاین | رسانه‌های عبری زبان در یادداشت‌های مختلفی اعلام کردند، نتانیاهو و ائتلاف حاکم بر اسرائیل قصدی برای بازگرداندن زنده اسرا ندارند.
کد خبر : ۱۷۸۵۱۹
 به گزارش صد آنلاین ، پایگاه خبری واللا در یادداشتی در این رابطه اعلام کرد، بن گویر با اقدامات خود هیکل را دوباره تخریب کرده است و نشان داد که فقط به دنبال از بین بردن حماس است و او وامثالش که اکنون دوره و زمان کسب پیروزی نیست بلکه برهه فعلی برهه نجات جان‌ها است.
 
 

در بخشی از این یادداشت آمده است، ایتمار بن گویر در حرم قدسی (در حین تجاوز به مسجد الاقصی) اعلام کرد، همانطور که موفق شدیم حاکمیت خود را بر حرم قدسی اعمال کنیم، بر نوار غزه هم مسلط خواهیم شد.

 

پیامی که بن گویر به عنوان وزیر کابینه به دنبال ارسال آن بود و در جریان آن با انگشت خود به سوی تمام جهان عرب نشانه می‌رفت آن بود که ما باید تمام نوار غزه را به شغال خود در آوریم و حاکمیت خود را بر آن اعمال کرده و تمامی اعضای حماس را از آنجا اخراج کرده و مردم ساکن آن را را ترغیب (مجبور) به مهاجرت کنیم.

اما در واقع باید گفت که در پایان کار هیچ یک از این اتفاقات رخ نخواهند داد، زیرا در سایه چند دستگی و نفرت توجهی ناپذیری که بر ما حاکم است این کار شدنی نخواهد بود، این دقیقا اتفاقی است که وقتی ما فقط به‌ ‌ایدئولوژی چنگ زده و هیچ چیز جز آن را هم نمی‌بینیم عاید ما می‌شود.

در همین راستا عاموس یادلین رئیس سابق سرویس اطلاعات نظامی اسرائیل هم یادداشتی در پایگاه اطلاع رسانی شبکه 12 تلویزیون اسرائیل منتشر و پیش بینی کرد هیچ یک از اسرای اسرائیلی باقی مانده در نوار غزه زنده باز نخواهند گشت.

او در این رابطه نوشت: بعد از گذشت حدود 2 سال از حادثه هفت اکتبر اسرائیل به یک فاجعه جدید نزدیک می‌شود، این بار دیگر خبری از شکست نظامی نیست بلکه به یک شکست سیاسی و راهبردی عمیقی و دائمی دچار خواهد شد.

آنانی که تا چندی پیش داد سخن از پیروزی قاطع می‌زدند و وعده از بین بردن حماس و بازگرداندن اسرا را می‌دادند، دیگر چنین حرفی نمی‌زنند این در حالی است که مشروعیت اسرائیل هم در پایین‌‌ترین سطح خود در تمامی ادوار قرار گرفته است.

با وجود تمامی اقدامات نظامی که اسرائیل در لبنان، سوریه، ایران و حتی غزه انجام داده اما باز هم اسرائیل امروز یک طرف پیروز دسته بندی نمی‌شود، آنچه که در مورد اسرائیل می‌توان گفت آن است که بسیار خسته، فرسوده، منزوی و گرفتار در جبهه‌ای است که هیچ هدف سیاسی واضحی در آن دیده نمی‌شود.

آنچه که امروز پیش روی اسرائیل است یک جنگ ازلی و بی پایان است.

آنچه رخ می‌دهد با مفهوم و دکترین امنیتی اسرائیل در تناقض قرار دارد، اسرائیل همواره به دنبال انجام جنگ‌های برق آسا و کوتاه بود که دست آورد نظامی مشخصی داشته باشد و از این دست آورد برای کسب امتیازات و منافع سیاسی استفاده شود.

این ژنرال سابق صهیونیست در ادامه نوشت: وعده پیروزی قاطع از همان ابتدا هم یک وعده غیر واقعی بود، از سال 1945 به بعد هیچ جنگی با پیروزی قاطع که دشمن در آن بدون هیچ قید و شرطی تسلیم شود، به پایان نرسیده است.

او در پایان هم نوشت: کابینه راستگرای افراطی که با هدف از بین بردن (مبارزات فلسطینیان) شکل گرفته بود، موفق به تحقق اهدافی که خود در این جنگ ترسیم کرده بود نشده است، و در دو عملیاتی که در نوار غزه انجام داده در این کار ناکام ماند.

این کابینه عملا به سمت وسویی می‌رود که روایت فلسطینی و اهداف آن را محقق می‌کند و اسرائیل را به سوی فروپاشی سیاسی پیش برده، جهان را به سوی حمایت از تشکیل دولت فلسطینی سوق می‌دهد./تسنیم 

 
اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها