به گزارش صد آنلاین ، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه یکشنبه با «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و دیگر قانونگذاران دیدار کرد.
طبق گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، کاتس در طول دیدار با قانونگذاران آمریکایی «از آنها به خاطر تمام حمایتهای آمریکا در جنگ علیه ایران تشکر کرد.»
در ۲۳ خرداد و در میانه مذاکرات ایران و آمریکا، رژیم صهیونیستی با حمایت کامل واشنگتن و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، جنگ نامشروع خود علیه ملت ایران را آغاز کرد.
جنگ تحمیلی دوم علیه ملت ایران که توسط کارشناسان و مقامات سیاسی غربی، «جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» نام گرفته است، به بهانه بیاساس «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ترامپ، مبنی بر نزدیک بودن ایران به سلاح هستهای آغاز شد و در نهایت، پس از پاسخ سهمگین ایران به رژیم صهیونیستی و اذعان این رژیم به ناتوانی خود دربرابر ایران، آمریکا بهطور علنی، با بمباران و هدف قرار دادن سه تأسیسات هستهای ایران، به این جنایت علیه ایران پیوست.
این جنگ یک مرتبه دیگر، خصومت نهادینه آمریکا علیه ملت ایران و اهداف رژیم صهیونیستی مبنی بر تجزیه و نابودی ایران را آشکار ساخت./ایسنا