آخرین اخبار
۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲

سی هزار هکتار از طبیعت ناب منطقه محروم بلده نور در آتش سوخت

سی هزار هکتار از طبیعت ناب منطقه محروم بلده نور در آتش سوخت
بازدید:۳۴۵
صد آنلاین | به دلیل صعب‌العبور بودن مسیر و فاصله زمانی دست‌کم دو ساعته تا محل حادثه، نیروهای واکنش سریع منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور با تأخیر به منطقه رسیدند و البته وزش شدید باد نیز بر سختی عملیات افزود و روند اطفای حریق را کند کرد.
کد خبر : ۱۷۸۱۳۴

 به گزارش صد آنلاین ،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور از مهار کامل حریق در مراتع روستای چل و 《اجابن》مرز مشترک با 《ناظر》 بخش بلده خبر داد

 

کمیل قلی نژاد اظهار کرد: این حریق حدود ساعت ۱۰ صبح ۹ مرداد در منطقه مرزی ناظر، میان روستای چل و مرتع اجابن رخ داد.

وی تصریح کرد: به دلیل صعب‌العبور بودن مسیر و فاصله زمانی دست‌کم دو ساعته تا محل حادثه، نیروهای واکنش سریع منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور با تأخیر به منطقه رسیدند و البته وزش شدید باد نیز بر سختی عملیات افزود و روند اطفای حریق را کند کرد.

 

قلی نژاد خاطرنشان کرد: در این حادثه حدود ۳۰ هکتار از مراتع دچار حریق شد که با تلاش نیروهای منابع طبیعی تا ساعت ۱۷ حدود ۸۰ درصد آتش مهار و سرانجام پیش از ساعت ۲۰ به طور کامل اطفا شد.

 

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نور افزود: هم‌اکنون نیروهای ما همچنان در منطقه حضور دارند تا در صورت بروز مجدد آتش‌سوزی، اقدام به مهار فوری آن کنند./ایسنا 

 

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها