آخرین اخبار
۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹

موتور سنگین قاچاق در گناوه کشف شد

موتور سنگین قاچاق در گناوه کشف شد
بازدید:۴۲۷
صد آنلاین | سرهنگ حسن غضنفری فرمانده انتظامی شهرستان گناوه با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی گفت: پلیس شهرستان گناوه موفق به کشف یک دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق شد.
کد خبر : ۱۷۷۴۲۵

 به گزارش صد آنلاین ،سرهنگ حسن غضنفری جمعه شب در جمع خبرنگاران گفت: بر اساس تحقیقات تخصصی پلیس، گزارشی مبنی بر نگهداری موتورسیکلت غیر مجاز در یک منزل شخصی واقع در شهرستان گناوه دریافت شد. با هماهنگی قضائی، در بازرسی از این منزل، یک دستگاه موتورسیکلت هوندا ۱۰۰۰ سی سی کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان گناوه با بیان اینکه کارشناسان، ارزش این موتورسیکلت را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال اعلام کردند، افزود: نگهداری چنین وسیله نقلیه ای بدون مجوز قانونی، تخلف محسوب شده و مشمول برخورد قضائی خواهد بود.

سرهنگ غضنفری ادامه داد: اجرای طرح‌های امنیتی در سطح شهرستان با هدف افزایش آسایش عمومی، کاهش جرایم مرتبط با وسایل نقلیه قاچاق و ارتقا نظم شهری انجام می‌گیرد. این اقدام نمونه‌ای از نظارت دقیق و حضور مؤثر پلیس در مناطق شهری است./ سایت جنایی

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها