آخرین اخبار
۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳

رضاییان: فرزند خوب ایران بودم؛ بازوبند استقلال افتخار من است!

رضاییان: فرزند خوب ایران بودم؛ بازوبند استقلال افتخار من است!
بازدید:۲۹۱
رامین رضاییان در گفت‌وگو با رسانه رسمی باشگاه استقلال، اظهار داشت: استقلال نام بزرگی دارد و بزرگی خودش را همیشه ثابت کرده است.
کد خبر : ۱۷۶۶۸۹

به گزارش صدآنلاین؛ رامین رضاییان گفت: هواداران به خاطر صبری که داشتند باعث قهرمانی در جام حذفی شدند. دست هواداران را می‌بوسم که این‌گونه از من حمایت کردند. هواداران استقلال واقعاً جنتلمن هستند.

 

دفاع راست استقلال با اشاره به وضعیت آمادگی‌اش تصریح کرد: سن برای من فقط یک عدد است. واقعاً بهترین تمرینات را الان دارم می‌بینم. من عاشق بدنسازی هستم و الان تمریناتی می‌کنیم که بی‌نظیر است.

وی تصریح کرد: احساس می‌کنم فرزند خوبی برای ایران بودم که خدا به من لطف داشت و موفق شدم در جام جهانی گل بزنم.

رضاییان با اشاره به صحبت‌های ساپینتو پیش از جام جهانی مطرح کرد: «زمان کی‌روش و قبل از جام جهانی قطر، ساپینتو من را صدا کرد و به کی‌روش گفت که در تیمش بازیکنی مثل رامین را می‌خواهد. به ساپینتو گفتم که صحبت‌های تو در جام جهانی روی من اثر گذاشت.

وی اضافه کرد: ساپینتو بهترین‌ها را برای استقلال می‌خواهد. باید از او حمایت شود تا اتفاقات خوبی رخ دهد. مدیریت تا امروز تلاش خود را کرده است.

رضاییان اشاره کرد: اینکه فرزند کوچک استقلال بودم و موفق شدم بازوبند را حتی برای یک نیمه ببندم، برای من افتخار بزرگی است.

وی درباره شرایط اردوی تیم استقلال خاطرنشان کرد:«همین که در شرایط جنگی موفق شدیم اینجا اردویی برگزار کنیم، به‌ نظرم خوب است.

 

منبع: همشهری

اشتراک گذاری:
گزارش خطا
برچسب ها :
ارسال نظر
تازه‌ها
پربیننده‌ها پربحث‌ها